3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz december 13-án

Bak (december 22 – január 19)

A Vénusz már több mint egy hónapja a jegyedben tartózkodik, ami segít neked megvizsgálni, hogy mit értékelsz igazán, és hogyan érzed magad értékesnek a másokkal való kapcsolataidban.

Még rengeteg igazság és elmélkedés vár rád, mivel január elején a Plútó közelében maradsz, de a mai napon nagyszerű előnyök érkeznek.

A sok tűz energiája miatt, és mivel a Vénusz a retrográd mozgása miatt lelassul, valószínűleg éreztek egy kis megállást, amikor helyzetekről vagy akár érzésekről van szó az életetekben.

Még a jó napokon is olyan volt, mintha még mindig éreznétek egy energetikai lassúságot vagy ködösséget, ami valahogy blokkol benneteket. Mindez ma megváltozik, mivel a Merkúr január elsejéig a te csillagjegyedben tartózkodik.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, melyeknek a legtöbb szerencséjük lesz októberben

Ez aktiválja az első házadat a Vénusszal és a Plútóval együtt, ami egy igazán érdekes bolygókombináció, ami azt sugallja, hogy néhány jelentős életmódváltás küszöbén állsz, amelyeknek a saját önértékelésedhez van közük, valamint ahhoz, hogy a külső életed jobban megfeleljen a belsődnek.

A mai nap nagyszerű lehetőségeket kínál néhány fontos beszélgetésre, és arra, hogy elkezd megosztani néhány tervedet másokkal. Ez az a része a történetnek, amikor teljes gőzzel haladsz előre, élvezd ki.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek