3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz február 2-án

Halak (február 19 – március 20)

Mivel ma a Hold és a Jupiter is a jegyedben tartózkodik, és együttállást alkotnak, valamint a Halak évszakban 2-22-22-én bezárul az energiaportál, ez valami vadonatúj dolog kezdetét jelzi az életedben. Valószínű, hogy az előző hónap kihívást jelentett, túl sok volt a valóság, és nem volt elég időd álmodozni, vagy legalábbis úgy élni az életedet, mintha annak éreznéd.

A mai nap mindezt megváltoztatja. A Holdadnak felemelőnek kell lennie, energiát kell visszaadnia, és megújult reményt kell adnod magadnak és az életednek. Ez különösen az olyan területeket fogja megcélozni, mint a kreatív karrier és a kapcsolatok, amelyekről úgy érezted, hogy az utóbbi időben zsákutcába jutottak.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, melyeknek a legtöbb szerencséjük lesz októberben

Soha ne add fel a reményt, kedves Halak, mert a dolgok mindig akkor fordulnak meg, amikor a legkevésbé számítunk rá. Most van itt az ideje, hogy valóban elkezdjünk jövőbeli terveket szövögetni, mivel ezek akkor indulnak el a legjobban, ha a lehető legjobb, nem pedig a legrosszabb kimenetelben bízunk.

A következő húsz napban, vagyis ezen az energiaportálon az életetek egészen drámaian megváltozhat. Mielőtt elkezdenétek aggódni, ez mind pozitív. Ez az a nagy áttörés, amiről éreztétek, hogy el fog jönni, és amire vártatok, csak győződjetek meg róla, hogy most, amikor itt van, megragadjátok.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek