3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz január 10-én

Nyilas (november 22. – december 21.)

A mai nap lehetőséget kínál arra, hogy visszatérj a fénybe. Bár mindig várakozással tekintünk a személyes állatövi évszakunkat jelző naptevékenységi visszatérésünk elé, ez a nagy átmenet és próbatétel időszaka is lehet.

Gyakran szembesülünk azzal, hogy letértünk-e a lelkünk útjáról és a tetteinkkel kapcsolatos igazságról. Ez a következő hetekben gyakran eredményezhet zodiákus évszak másnaposságot, de a mai nap egy olyan pillanatot kínál, amely tartósan megmaradhat.

Megkapod az ajándékot, hogy valóban úgy lásd a dolgokat, ahogyan azok téged és az életedet illetően vannak, és meghozhatod a döntést, hogy más úton haladj tovább.

Bár bármit racionalizálhatsz és filozofálhatsz, hogy igazolást adj magadnak, ott van az a pillanat is, amikor rájössz, hogy pontosan mit is teszel. A mai Neptunusszal való együttállás lehetővé teszi, hogy magad mögött hagyd a sötétebb részeket, és úgy dönts, hogy a fényre összpontosítasz.

Ezt már olvastad?
A három csillagjegy, melyeknek a legtöbb szerencséjük lesz októberben

Csak így leszel képes ténylegesen megteremteni azt az életet, amiről álmodsz, de készen kell állnod arra, hogy magad mögött hagyd a túlélés megküzdési mechanizmusait. De ebben a következő fejezetben már nem lesz rájuk szükséged, mert ez az egész a gyarapodásról szól.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek