Bak

A Merkúr december eleje óta áll a csillagjegyedben, és 2022 utolsó napjai óta retrográd mozgásban van. A Merkúr a jegyedben eljött, hogy elgondolkodj az életeddel kapcsolatos autentikus igényeidről, elképzeléseidről és meggyőződésedről, és arról, hogy ez mennyiben különbözik attól, amit mások felé kifejezel.

Azzal, hogy időt szánsz erre, és tisztázod, hogyan tisztelheted mélyebben önmagadat, esélyt adsz magadnak arra is, hogy a dolgokon változtass a jövőre nézve. Ahelyett, hogy egyszerűen megrohamoznád a hegyet, és a leküzdését tűznéd ki célul, inkább arra kérnek, hogy jobban átgondold, hogyan érzed magad, és hogy ez a kihívás olyan-e, amiért még szenvedélyt is érzel.

A jegyedben tartózkodó Merkúr retrográd mozgása segített megérteni, hogy az érzelmi érzéseid legalább annyira számítanak, mint a logika, amikor meghatározod, hogy mi az, ami rezonál rád. Mivel a Merkúr holnap egyenesbe készül fordulni, ma talán sürgetést érezhetsz az energiában, de ez csak illúzió.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Még ha van is olyan beszélgetés, amelyet még mindig le kell folytatnod, akkor is fontos, hogy szünetet tarts, mielőtt bármivel is foglalkoznál. Holnap után minden tisztábbnak fog tűnni, és meg fogod érteni a várakozás értékét.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X