3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz január 24-én

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

A mai nap egy ellenőrző pont számodra, hogy megbizonyosodj arról, hogy valóban meggyógyultál mindabból, amin keresztülmentél, és nem csak eltemetted. Az egyensúly mindig fontos számodra, jobban, mint bármelyik másik jegyben. Időnként azonban úgy érzed, nem tudsz uralkodni magadon, ha átadod magad az érzelmeidnek, ezért gyakran úgy döntesz, hogy nem teszed.

De ez is része annak a munkának, amit magadon végeztél, hogy megtanuld, biztonságban vagy, ha mindent érezhetsz, és mégis kiegyensúlyozott maradsz önmagadban.

Mivel a Hold a mai nap folyamán a Plútó és a Merkúr négyszögét keresztezi, ez egy lehetőség arra, hogy egyszer s mindenkorra foglalkozz az eltemetett érzésekkel, hogy amikor újjászületünk ebbe az új asztrológiai ciklusba, úgy tehesd ezt, hogy valóban készen állsz a jövőre.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Az ötödik házad, az örömök háza aktiválódik a Vízöntő szezonban, így ez egy olyan időszak, amikor mélyebben elgondolkodhatsz azon, hogy mi az, ami valódi boldogságot hoz neked, és dönthetsz úgy, hogy többet fogadsz be ebből az életedbe. Még a mai ellenőrzőpont ellenére is pozitív és támogató az energia, és gyönyörű emlékeztetőül szolgálhat arra, hogy milyen messzire jutottál.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek