3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz január 26-án

Skorpió (október 23. – november 21.)

Mivel a Hold ma mindhárom erőteljes tranzitot a te jegyedben alakítja, ez egy intenzív nap lesz a megnyilvánulás szempontjából. Az utóbbi időben valószínűleg nehéz volt reményteljesnek érezned magad, vagy akár csak álmodozni arról, hogy milyen életet vagy akár szerelmet szeretnél egy nap.

Mintha a valóság olyan egyértelmű lenne, hogy nehéz elhinni, hogy bármi más is lehetne más, vagy akár jobb. A nap nagy részében úgy érzed, hogy jólesik a megkönnyebbülés. Az energia könnyebb lesz, és képes leszel visszavonulni az álmaidba és a fantáziádba arról, hogy mit szeretnél magadnak manifesztálni.

Bár ez az élet bármelyik területéről szólhat, mivel a Vénusz még mindig retrográd, és a Bika csillagjegyet váltott, ami aktiválja a hetedik, kapcsolatokkal foglalkozó házadat, valószínű, hogy sok gondolatod a kapcsolatok körül fog forogni. Később a nap folyamán a Hold-Plútó fényszöge a mély igazságaidat hozhatja felszínre.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Nemcsak arról, hogy mit szeretnél, hanem arról is, hogy milyen döntéseket hoztál, és hogy azok ellentmondanak-e ennek, míg a Merkúrral alkotott fényszög vagy a naplóírás iránti vágyat, vagy néhány fontos beszélgetést nyit meg előtted. Ma ne feledd, hogy bárhogy is nézzenek ki most a dolgok, még mindig valóra válthatod minden álmodat.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts