Miközben a február az újdonság ígéretét suttogja, kezded megtapasztalni, hogy az új kezdet nem mindig tűzijátékkal, hanem a béke mély belégzésével érkezik.

Ahogy nemcsak egy új hónapba, hanem a második hónapba is belekezdtek, amikor minden bolygó egyenes, úgy érzitek, hogy az életetekben nagyobb a tágasság.

Február minden bolygó közvetlen, gyönyörű teliholdat hoz az Oroszlánban és a hónap későbbi részében a szenvedélyes Kosban lévő stelliumot, de legfőképpen azt tanítja, hogy nem kell az életedet küzdelmekkel töltened.

Nem kell háborút vívnod azért, hogy megkapd, amit akarsz, vagy hogy most állandó harcban élj, úgy érezve, hogy minden úgy van, ahogyan te akarod. Van választásod.

Ez a hónap elhozza ezt a tudatosságot és a vágyat, hogy küzdelmektől mentesen éljük meg az életet.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 25-én

Természetesen nem tudod magadat megvédeni a váratlan kihívásoktól, amelyeket az élet hozhat, de választhatod, hogy elengeded azokat a háborúkat, amelyek nem a te harcod.

Ha ahelyett, hogy mindent úgy fogadnál el, ahogy van, bíznál abban, hogy többet tudsz manifesztálni, de a harc helyett a könnyedséget választanád.

Mivel ez az energia az előtted álló napra marad, de nem itt, a mai nap lehetőséget kínál arra, hogy megfürödj az örömödben.

A 3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz január 31-én:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X