3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz január 4-én

Bak (december 22 – január 19)

Mivel mostanában annyi Vénusz-átvonulás történt, nem meglepő, hogy ma érezni fogod a szerelmet.

A Hold a Vízöntőben jár, és ez egyúttal lehetőséget ad arra is, hogy magad mögött hagyj egy csomó nehéz energiát, amit mostanában érezhettél. Miközben a dolgok jól érezték magukat, valószínűleg nagy volt a nyomás, hogy a legtöbbet hozzátok ki ebből az időből, vagy hogy az akadályokon és lehetőségeken az újdonság erejével lépjetek át.

A mai energiának azonban könnyítenie kell mindezen, és visszavezethet benneteket oda, ahol arra vágytok, ami egyszerűen jól esik.

A közelmúltban felmerült vitákat és nehézségeket is enyhítened kell, így nemcsak azt fogjátok érezni, hogy az élet simábban megy, hanem a közelmúlt energiája által érintett kapcsolatoknak is vissza kell térniük a szeretet terébe.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Míg a Vénusz és a Neptunusz arra ösztönöz ma, hogy lazíts magadba, és ne vegyél mindent olyan logikusan, addig a Vízöntő Hold segít abban, hogy olyan döntéseket és választásokat hozz, amelyekkel kapcsolatban feldúltnak érezheted magad.

Sok minden fog változni az életedben a következő egy hónapban, és bár ez mind jó, a sikeres átvészelés fontos része, hogy meggyőződj arról, hogy olyan döntéseket hozol, amelyek számodra jól esnek, nem pedig olyanokat, amelyek másokat tesznek boldoggá.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek