Bak

A legtöbbet kell kihoznod magadból. Sok igazság került felszínre számodra, és másképp látod a dolgokat, mint ahogyan elkezdődtek.

Mindez nem csupán egy újabb év idősebb és bölcsebb korszakodhoz, hanem a növekedésednek is a jele. Az elmúlt hetekben átalakultak az érzéseid azzal kapcsolatban, hogy ki vagy, és milyen szeretet felel meg leginkább neked.

Bár az évszakotok ebben az évben lezárult, a másik oldalon egy egészen más fejezet vár rátok. A Bakban járó Hold erőteljesen életmódváltó lesz.

Még mindig megalapozod mindazt, ami rád vár.

A türelemmel egyensúlyozz az isteni időbe és a saját cselekvési vágyadba vetett bizalommal. Nem arról van szó, hogy az egyiket vagy a másikat válaszd, hanem arról, hogy megtanuld, mikor bízz és mikor cselekedj.

A mai nap segíteni fog nektek abban, hogy átöleljétek jelenlegi életeteket azzal, hogy érezzétek, hogy a belső tűz életre kel, hogy segítsen benneteket életetek egyik leghihetetlenebb évébe vezetni.

Kos

Úgy érzed, végre összeállnak a dolgok a számodra. A hold a Bakban jár.

Használd ki tehát a legtöbbet az életedben lévő kapcsolatokból, és pihenj a varázslatos, isteni áramlásban. Ahelyett, hogy keresnéd a következő dolgot, amire összpontosíthatsz, egyszerűen csak létezz.

Bár ez nem tűnik az új növekedés helyének, engedd meg magadnak, hogy a pillanatban légy. Olyan dolgokat fogsz meglátni, amelyekről korábban lemaradtál. Menj mélyebbre abba az örömbe, amelyet már ápoltál az életedben.

Az év asztrológiájának nagy része az, hogy végre magatok mögött hagyjátok a múltat, hogy átöleljétek és teljes mértékben befogadjátok azt, ami jelenleg az életetekben van. Nem mindig a következő nagy újrakezdésről van szó, ahelyett, hogy azt ápolnád, ami már növekszik.

Mérleg

Bármi, amivel eddig elhúzódóan foglalkoztál, ma felszínre kerül. Ennek előnye, hogy csúcsformában leszel, és olyan magabiztosságot sugározol, hogy mások bíznak majd a véleményedben és az irányításodban.

Az emberek tanácsért is fordulhatnak hozzád, vagy segíthetsz nekik a saját érzelmi problémáikon keresztüljutni.

Bár figyelned kell arra, hogy mennyi energiát adsz ki és mennyit kapsz, ma olyan helyen vagy, hogy segíthetsz magadon és a körülötted lévőkön.

Az erőd a Holdban járó Bakból ered.

Ez aktiválja a belső egyensúlyt és erőt, ami segít megtanulni, hogy mely kihívásokkal kell szembenézned, és melyeken tudsz átáramolni.

Az életedben a romantikus kapcsolat is előtérbe kerülhet. Ez egy csodálatos nap lenne arra, hogy bármilyen beszélgetést folytass, amire már régóta építkezel, és könnyedén navigáld őket.

A mai asztrológia arra ösztönöz, hogy érezd a legjobb önmagadat, hogy valóban elkezdhesd a legjobbat kihozni abból, ami körülötted van.

X