Bika

Mivel a fmostani bolygóállás kedvező neked, ez kiváló előjel arra, hogy van valami fontos dolog, amit el kell engedned, hogy több helyet teremthess az életedben annak, amit szeretnél.

A tegnapi energia arra irányított volna, hogy elgondolkodj és észrevedd, hogyan érezted magad, amikor utazást foglaltál, barátaiddal lógtál, vagy akár egy romantikus estét töltöttél el.

Ugyanazt a belső feltöltődést, amit a munkától kapsz, elérheted azzal is, hogy szórakoztató időt töltesz a hozzád közel álló emberekkel.

Gyakran csak észre kell venned ezt. A mai nap lehetőséget ad arra, hogy újratárgyald az életfeltételeidet, hogy az élet ne csak arról szóljon, hogy elvégezd a dolgokat, hanem arról is, hogy élvezd azokat.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagyszerű napja lesz június 10-én

Ez azonban nem munkamentalitás, hanem vagy valaminek az elengedése, vagy az átadása. Lehet, hogy túl sok a teendőd, vagy te vagy a munkaterületeden a „go-to person”, bármi, ami felmerül, vagy úgy érzed, hogy útjában áll annak az életnek, amit élsz, és amiről álmodsz, annak mennie kell.

Rengeteg béke is keletkezik, amikor egyszerűen csak el tudod fogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, és rájössz, hogy nem kell olyan keményen próbálkoznod ahhoz, hogy boldog légy.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X