3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz március 15-én

Halak (február 19 – március 20)

Ahogy tovább haladsz az évszakodban, világossá válik, hogy az idei évnek valóban másnak kell lennie. De a felismerés varázsának része az is, hogy megérted, hogy nem feltétlenül fogod tudni, mit jelent ez, amíg nem éled meg.

Ma a Szűz Hold feldobja a kapcsolatokat az életedben, különösen azokat, amelyeket úgy érezted, hogy feszültek vagy zátonyra futottak, mióta a Bakban járó Vénusz felborította a dolgokat a csínytevéseivel. A Szűz gyógyító energiát hoz a kapcsolataidba, de azt a vágyat is elhozza, hogy elkezdj terveket készíteni a következő szintre vagy lépésre.

Függetlenül attól, hogy egyedülálló vagy, vagy kapcsolatban vagy, ez a Hold hosszú távon gondolkodik majd benned, és a növekedési gondolkodásmóddal ruház fel.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Ez még az idei új fejezetednek is nagy részét képezi, mert a jövőre vonatkozó igényeidről és vágyaidról beszélni nem mindig volt olyasmi, amit szívesen tettél.

Minél magabiztosabb lettél magadban, annál inkább nőtt az önértékelésed, ami azt jelenti, hogy most már jobban felkészültél arra, hogy kimondd az igazadat, és hagyd, hogy a zsetonok leessenek. Néha az a tanulság, hogy jobb egyedül enni, mint egy olyan asztalnál, ahol egyedül érzed magad. Máskor mégis rájössz, hogy továbbra is egyedül maradsz, hacsak nem szólalsz meg.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts