3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz pénteken, augusztus 4-én

Skorpió

Győződj meg róla, hogy nem vagy annyira elfoglalva azzal, hogy azt az életet tervezd, amiről úgy gondolod, hogy neked kellene, hogy legyen, hogy kihagyd az előtted lévő életet. Ilyenkor, amikor a Hold a Halakban jár mindent megkérdőjelez, könnyű azt hinni, hogy a boldogság és a szerelem valahol a jövőben létezik, ahelyett, hogy felismernéd, hogy ez itt és most is lehetséges. Nézd meg, milyen terveid voltak az életeddel kapcsolatban, és most nézd meg, milyen teret hagytál a váratlan dolgoknak.

Egy biztos, hogy végül senki sem tudja, mit szánnak neki, amíg az meg nem nyilvánul vagy meg nem mutatkozik.

A biztonságérzeted önmagadban nyugszik, és abban a képességedben, hogy megtaláld a stabilitást, bárhogyan is mutatkozik az élet, bármi más történjék is. Ha erre képes vagy, hajlamosabb vagy arra, hogy hagyd, hogy az élet arra irányítson, amerre menned kell, ahelyett, hogy harcolnál azért, hogy úgy menj, ahogyan szerinted menned kellene.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben szeptember 22-én

A mai nap az áramlás napja. Nézd meg, mi és ki jön hozzád, és mi nem. Keress olyan lehetőségeket, amelyekkel megkönnyítheted az életed, de legfőképpen azt keresd, hogy hol van már most is szeretet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X