Oroszlán

Kedves Oroszlán, a mai egy rendkívüli nap arra, hogy valami újba kezdj. Ez lehet egy olyan projekt, amit egy ideje halogattál, egy utazás, amire mindig is vágytál, vagy akár egy új romantikus kapcsolat. Hagyd, hogy a szíved vezessen a megfelelő kiindulóponthoz, majd gyönyörű Oroszlán energiáddal vágj bele az ismeretlenbe. Ha ez egy Disney-filmre emlékeztetett, még jobb!

A Szaturnusz a Halakban ma a sarkadban áll, annak ellenére, hogy a Szaturnusznak rossz a híre, és a Halak nem egy barátságos jegy. Másrészt viszont minden történetnek van egy-egy oldala, és a Szaturnusz azért van itt, hogy emlékeztessen arra, hogy ne vonj le elhamarkodott következtetéseket, és ne utasíts el semmit teljes mértékben. Változnak az idők, változnak a körülmények, és a döntéseidnek is lépést kell tartaniuk ezekkel a változásokkal.

A virágok szerencsét hoznak ma neked, különösen azok, amelyek sárgák vagy narancssárgák. Ne felejts el tehát elhozni magadnak egy szép csokrot az otthonodba. Alternatívaként ezt az energiát úgy is beépítheted az életedbe, hogy olyan ruhákat viselsz, amelyeken hímzett virágok vannak.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

Szűz

Kedves Szűz, a mai nap energiája rendkívül karrier- és pénzügyorientált számodra. Tehát, ha már gondoltál arra, hogy bővítsd vagy fejleszd a képességeidet, most itt az ideje. Néhányatoknak az is jól jön, ha közelebbről megvizsgáljátok a befektetéseiteket. A portfóliód diverzifikálása, új eszközök vásárlása vagy egy új megtakarítási alap létrehozása egy jövőbeli álomra mind-mind ajánlott a mai napon számodra.

A Nap és a Lilith konjunktusa a fő asztrológiai energia a számodra ebben az időszakban. Néha az udvariasság nem hozza meg azokat az eredményeket, amelyeket határozott és kérlelhetetlen viselkedéssel érhetsz el. Tudd, mikor melyik lapot kell kijátszanod, és sikerrel jársz az élet alkudozásában.

Emellett, ha úgy érzed, hogy erre hívnak, a mai nap jó alkalom arra is, hogy elgondolkodj azokon az embereken és helyzeteken, akik már nem részei az életednek. Miért döntöttél úgy, hogy eltávolodsz tőlük? Elfelejtettél elemezni néhány életleckét, mert túl friss volt a fájdalom, amikor mindez történt? Nézz vissza, és energikusan kösd el az elvarratlan szálakat. Ha ez megtörtént, gyorsan továbbléphetsz anélkül, hogy a tudatalatti blokkok göröngyöket vetnének az utadba.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Bak

Kedves Bak, a mai nap rendkívüli nap lesz a számodra, vagy egy sajnálkozással teli nap. Légy különösen óvatos a szavaiddal és a tetteiddel ebben az időszakban. Az udvariassággal és a jó modorral sosem lehet hibázni. Ne engedd, hogy bárki lábtörlőnek nézzen téged.

A Bika jegyében álló Jupiter a fő asztrológiai hajtóerő ma a számodra. Mit tehetsz a jövőd érdekében? Ez az energia arra kér, hogy erre a kérdésre koncentrálj magad és a gondjaid és a vezetésed alatt állók számára. Azok, akiknek a születési horoszkópjában erős Nap áll, egy rendkívül kedvező időszakba lépnek. Maradjatok áldottak!

A többieknek pedig, ha hirtelen úgy érzik, hogy az életük olyan lett, mint egy B-kategóriás film, itt az ideje, hogy felhúzzák magukat, és a saját életük rendezőjévé váljanak. A légzésmeditáció békét hozhat neked, és segíthet jobb döntéseket hozni. Ezek a földelő rituálék segítenek abban is, hogy megkülönböztesd az igazságot a hazugságtól.

X