Bika

Az Uranusz a csillagjegyedben tartózkodik, ezért ma különösen szerencsésnek érezheted magad.

Továbbá a Nyilasban átvonuló Hold hatása is érvényes rád, amely sorsfordító lesz számodra.

A mai nap a gyógyulás időszakát indítja el. Itt az ideje, hogy elhagyj mindent az életedben, ami visszatart. Ezután szabadon át tudsz áramolni mindenen, ami felmerül, és így te kerülsz ki a csúcsra – ahogyan mindig is szoktál.

Ha elhivatottnak érzed magad, dolgozz ilyenkor rózsakvarccal vagy lila kristályokkal, hogy a lágyság és az élvezet energiáját vigye életébe. Még reggel meditáció közben is megfoghatja az említett kristályt, hogy figyelmességgel és összpontosítással töltse el életét.

Bak

A mai nap az önértékelésedre emlékeztet. Még ha a karrieredben vagy a szerelmi életedben eddig nem is érezted úgy, hogy az önértékelésed bármilyen önreflexióban felmerült volna, akkor is jót tenne, ha lelassítanál, és megnéznéd, hogyan kapcsolódik ez az életedhez.

Úgy érzed, hogy dolgoznod kell azért, hogy méltó legyél? Ki kell érdemelned a szeretetet vagy a ragaszkodást? Ha őszintén válaszolsz, néhány ilyen kérdés utat mutathat néhány mögöttes gondolat felé, amelyek a háttérben mozgatják a szálakat.

Ezt már olvastad?
Ezek a csillagjegyek nagyszerű híreket kapnak 2023. december 5-én

A Bak mai horoszkópja óriási energiát hoz a mai napra, mert az univerzum megpróbálja megmutatni neked, hogy méltónak születtél.

A múltbeli hibák nem befolyásolják a jövődet, mert méltó vagy a jó dolgokra, egyszerűen azért, mert mindig is az voltál. Ez a helyzet az értékességgel: még a legrosszabb állapotodban is méltó vagy. Tartsd tehát ezt a hitet közel a szívedhez. Aztán használd ezt a megértést arra, hogy az életedben kibontakozó eseményeket szemléld.

Bőség és szeretet érkezik az életedbe. Minden, amit eddig tettél, arra épült, hogyan fogadtad be, így most már csak ezt kell tenned.

Vízöntő

Mindig is keresed a megfelelő egyensúlyt a szabadság és a mások számára való helytállás között az életedben, de a változások idején ez döntő fontosságúvá válik. Minden változás, amit a mai nap hoz, pozitív lesz, és még az is, amire mostanában vágytál. Ez nem jelenti azt, hogy nem fogsz megijedni, amikor a dolgok elkezdenek változni és mozogni.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek lesz a legjobb napja December 5-én

Lehet, hogy vissza kell vonulnod a komfortzónádba. Szerencsédre ez a komfortzóna már nem létezik, így nincs hova menni, csak előre. Ezt meg kell tapasztalnod ahhoz, hogy úgy érezd, előre tudsz lépni.

A Nap konjunktúrája Lilith a Szűz trigonban és Uránusz a Bikában a nap fő asztrológiai erői. Hagyd lobogni a zászókat, mielőtt választanál egyet!

Akár félsz, akár izgatott vagy, akár mindkettő, nem baj, ha mindent beengedsz az életedbe.

Ahhoz, hogy a dolgok jobbá váljanak, gyakran át kell lépned a bizonytalanság vagy a káosz időszakain. Ez nem jelenti azt, hogy mindig így lesz. A dolgok most is átépülnek az életedben, mindez azért, hogy nagyobb és jobb dolgokhoz vezessenek. Ez egy olyan fejezete az életednek, amit még soha nem olvastál. Sok az ismeretlen, ami mind a kaland része.

X