3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz szerdán, augusztus 31-én

Skorpió

Az utóbbi időben egy kis kihívást jelentett számodra, hogy a Bikában lévő Északi Csomópont először a hónap elején az Uránusszal, most pedig a Kosban lévő Kíronnal állt együtt. A gyógyulás nem mindig olyan szórakoztató, különösen víz jegyűként gyakran érezheted, hogy árulkodó lehet. De az energia ma könnyebbé válik a csillagjegyedben lévő Hold és az Ikrekben járó Mars energiájának hatására. Nem kell mindig ebben a pillanatban döntened valamiről.

Mivel a végletek között létezel, úgy érezheted, hogy ha valami ma nem történik meg, akkor soha nem is fog. Ha ma nem teszel lépéseket valaminek a megtételére, akkor soha nem is fogsz. De az élet nem így működik. Az életben a szélsőségek ritkán pontosak, és ehelyett a saját biztonságkeresési szükségletedből fakadnak.

Ezt már olvastad?
Pénzügyi Horoszkóp 2022 Októberre

Ma az univerzum arra kér téged, hogy tartsd vissza azt a gondolatot, hogy valamilyen lépést kell tenned, és alapvetően tarts egy kis szünetet a saját fejedben.

Lépj ki az életbe. Menj el sétálni, igyál egyet a barátaiddal, vagy mélyülj el a kedvenc sorozatodban; bármi, ami örömet okoz neked, és egyben szünetet is nyújt a dolgok túlgondolásától. Bízz abban, hogy mindig minden úgy fog alakulni, ahogyan kell, akár azért, akár annak ellenére, amit teszel.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek