Bika

A mai nap csodálatos lehetőségeket kínál arra, hogy átöleld mindazokat a csodálatos pillanatokat, melyekre ma számthatsz. Ahogy a Juno kilép a Bikából, úgy érzed majd, hogy inspirálódsz arra, hogy a hagyományostól eltérő módokat keress arra, hogy biztonságot és örömöt találj az életedben. Életedben nagy felforduláson mentél keresztül, aminek az év előrehaladtával kezded meglátni az előnyeit. A mai energián keresztül haladva fontos, hogy emlékezzetek mindarra, amit az elmúlt években a változással kapcsolatban tanultatok, és elfogadjátok, hogy ami váratlanul jön, az kínálja a legtöbb hasznot.

Gondolkodjatok el azon, hogy hol van ma az otthonotok, és hogy mit éreztek, mi az, ami összhangban van az autentikus természetetekkel. Megkérnek, hogy fontold meg a költözést, a lakótárs felvételét, a szeretőddel való együttélést, vagy akár csak a jelenlegi helyiségednek az átalakítását, hogy jobban a sajátodnak érezd. Ne feledd, hogy nincs megszabott szabály arra vonatkozóan, hogyan kellene kinéznie az életednek, különösen ezen a ponton. Minden egyszerűen azon múlik, hogy mit érzel helyesnek.

Ikrek

A Plútó és a Hold jelenleg feszült kapcsolatban áll a Jupiterrel, lehetőséget teremt arra, hogy eltérj a megszokott rutinodtól vagy a komfortzónádtól, hogy nagyobb szabadságot és terjeszkedést tegyél lehetővé. Az idei év nagy része számodra az, hogy megnyílj annak, hogy az élet másképp alakul, mint ahogyan azt vártad. Ez azt is jelenti, hogy nincs bajod azzal, ha nem tudod a nap minden percében, hogy milyen irányba haladsz.

Sok bizalomnak kell megtörténnie ahhoz, hogy feladjátok az irányítást, vagy akár az irányítás illúzióját, amelyben biztonságot találtatok. A Vénusz fényszögben áll az Ikrekben, ami segít abban, hogy másképp közelítsd meg a dolgokat. Ahelyett, hogy megragadnál abban, hogy mindennek egy bizonyos módon kell történnie, inkább elfogadod azt, ami a valóság.

Ez nemcsak azt jelenti, hogy nagyobb sikereket érhetsz el, hanem azt is, hogy több teret hagyhatsz az örömnek. Az élet annyira más, mint ahogyan azt elképzelted. Nincs értelme ragaszkodni semmihez a múltból, hiszen a jövő már nagyon is egyértelműen itt van. Fogadd el, ami van, és nyisd meg magad mindennek, beleértve a romantikus életedet is, amely jobban alakul, mint valaha is remélted.

Kos

A változás lényege nem az, hogy ellenállj az érzéseknek, amelyekkel járnak, hanem az, hogy olyannyira átöleld őket, hogy átváltozol általuk. Ez az átalakulás hatalmas időszaka számodra. Ez azt jelenti, hogy az életed több területe is építés alatt áll, nem pedig csak apró kiigazítások itt-ott.

Az átalakulás e szakaszának nagy része a romantikus életed. Akár úgy alakult, ahogy szeretted volna, akár nem, bizonyos pontokat elértél mostanában, ahonnan már nincs visszaút, köszönhetően  az Ikrek-Vénusz fényszögnek. Ez hullámhatást indít el az életed minden más területén.

Olyan, mintha egy területen hirtelen fényt látva mindent kristálytisztán látnátok most már. Itt az ideje, hogy megnézd, mi jön be, mert már helyet csináltál magadnak. Legyen szó akár örömszerzési lehetőségekről vagy új szerelemről, a dagály ma a te javadra változik; győződj meg róla, hogy minden pillanatot megragadsz.

X