Halak (február 19 – március 20)

Most, hogy a Merkúr a jegyedben jár, jobban átérzed az érzelmeidet, mint az elmúlt hónapokban. Ez véget vethet az elkerülés vagy tagadás időszakának, amikor nem ismerted el, mit érzel valójában, így elkezdhetsz megnyílni és megosztani.

Úgy érezheted, mintha hirtelen elhúztad volna az árvízkapukat, de ne feledd, milyen jól tudsz úszni. Az ősi gyógyulás erőteljes lesz számodra, mivel mindkét bolygó, a Merkúr és a Neptunusz is a Halak mélységeit kutatja jelenleg. Ez különösen a generációkon átívelő kapcsolati mintákat célozhatja meg.

Ha például az édesanyád érzelmileg elérhetetlen férfival vagy alkoholistával volt együtt, lehet, hogy ezt a mintát a saját életedben is továbbviszed.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

Keresd meg, hol merül fel ez, és készülj fel arra, hogy őszinte legyél önmagadhoz, hogy mit kell adnod magadnak, hogy ne magadon kívül keresd azt.

Ez egy nagy nap a gyógyulás szempontjából, de ha már ilyen mélyen belevetetted magad, akkor lehet, hogy inkább az álmaidról és azok közléséről van szó, akár egy barátoddal, akár egy romantikus partnerrel. A lényeg az, hogy következetesen megosszátok az igazságotokat, hogy mindig megtapasztaljátok az igazságot minden kapcsolatban.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X