3 csillagjegy, akiknek nehéz napja lesz 2021 november 10-én

Ahogy a Skorpió Nap és a Vízöntő Holddal kezdjük a napot, úgy érezhetjük, hogy az utunkban álló akadályok túlterhelnek minket, és úgy érezzük, hogy lehetetlen legyőzni őket, ami arra késztet, hogy teljesen feladjuk.

Melyik három csillagjegynek lesz nehéz napja 2021. november 10-én?

Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Valószínűleg küzdeni fogsz a mai nap energiájával, mivel arra kér, hogy mélyebben menj az érzelmi énedbe, hogy valóban megnézd és elgondolkodj az ott lévő blokkokon. Eleinte talán még azt is mondod vagy gondolod, hogy nincsenek is. De mi van, ha ez a blokk?

Mindannyiunknak vannak traumái és tapasztalatai, amiken keresztülmentünk az életünk során. Akár a gyermekkorunkból, akár azokból a kapcsolatokból, amelyeken keresztülmentünk. Mindezek az információk letöltődnek az elménkbe és a testünkbe, mint egy számítógépbe, ahol tárolódnak.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy esetében a Mérlegben lévő Újhold jelentős változásokhoz vezet

Amikor olyan helyzettel találkozunk, amely kiváltja ezeket a tárolt adatokat, ha nem vagyunk tudatában annak, hogy mi történik, akkor valójában szabotálhatunk valamit a jelenben valami miatt, ami a múltban történt. Így gyógyulunk azonban.

Próbálj meg őszintén magadba és az indítékaidba nézni. Azt a helyet, ahol úgy érzed, hogy ellenállás vagy félelem bukkan fel, és azt, hogy hogyan mozogsz át rajta. Próbáld meg jobban kontrollálni az érzelmi reakcióidat, hogy ne hagyd, hogy ezek az ismeretlen darabkák befolyásolják azt, amit a jövőben elérhetnél.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek