A Skorpió Nap és a Nyilas Hold ébredésével arra fogunk emlékezni, hogy minden munka célja mindig az, hogy meggyógyítsuk azt, ami a legjobban fáj, még akkor is, ha ez lehetetlennek tűnik.

Amikor az önmunkára gondolunk, általában arra gondolunk, hogy úgy fejlesszük magunkat, hogy boldogabbak, egészségesebbek és sikeresebbek legyünk.

Kos (március 21. – április 19.)

Az utolsó dolog, amit néha szeretnél, hogy érezz, de akár tetszik, akár nem, pontosan ez az, amit ma és valószínűleg az egész szezonban meg kell tenned. Ugyanis éppen azok a dolgok, amelyekről úgy gondolod, hogy nem feltétlenül vagy jó benne, vagy nem feltétlenül akarod csinálni, pontosan azok, amelyeket meg kell tenned.

Jó, ha logikát használunk a választásokhoz és döntésekhez az életben, de képesnek kell lennünk arra is, hogy a szívünkhöz és a traumáinkhoz kapcsolódjunk, hogy meggyőződhessünk arról, hogy valóban másképp csináljuk a dolgokat. Ma legyetek hajlandóak mélyre menni.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Mélyen a megbánásokba, a múltbeli érzésekbe, még a jövőre vonatkozó álmaidba is. Legyetek hajlandóak bemenni minden olyan térbe, ami kényelmetlen volt számotokra, hogy végre szembe tudjatok nézni a sebekkel, amelyek sok választásotokat diktálták eddig a pontig.

A helyes dolgok megtétele gyakran irányítja az utadat, mégsem mindig úgy végződik, ahogyan azt te gondolod. Légy hajlandó elengedni azt az elképzelést, hogy van egy meghatározott út, amelyen végig kell menned, és helyette nézd meg, hogy min mentél keresztül az életedben, ami ezt a korlátozott nézőpontot hozta létre.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X