3 csillagjegy, akiknek nehéz napja lesz november 25-én

A Holdunk az Oroszlánban áll, szemben áll a Szaturnusszal, négyszögben az Uránusszal és a Marssal, mindez a Nyilas Nap égisze alatt, három csillagjegy, akiknek 2021. november 25-én nehéz napjuk lesz, felfokozott érzelmekre és egy csomó rossz döntésre számíthatnak.

Ami egy hétköznapi csütörtök lehetne, az látványossággá válik, hiszen ma van a Hálaadás, és ez valamiért nem mindig cseng vidámsággal a helyzetbe, sőt, a Hold Mars négyszöge alatt a vacsoraasztalt akár hadszíntérnek is tekinthetjük, hiszen egy-két csata is lehet ma este.

A családi kötelezettségek nem mindig úgy alakulnak, ahogyan szeretnénk, sőt, ragaszkodunk a családhoz, azzal a veleszületett meggyőződéssel, hogy ők azok az emberek, akikben megbízhatunk.

Hogyan is ronthatnánk el, ha ragaszkodunk a családunkhoz? És mégis, úgy tűnik, ez az ideál évről évre fejbe rúg minket, és a hálaadás, a hálaadás és a köszönetnyilvánítás napjává szánt hálaadás a Trónok harca vörös vacsorájává válhat, ha valóban hallgatnánk arra, amit a zsigereink súgnak nekünk. Kemény nap? Add ide a tálcát, kérlek.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Csillagjegyek, akiknek nehéz napja lesz 2021. november 25-én:

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts