3 csillagjegy, akiknek November 11-én nagyszerű napjuk lesz

A számmisztika e nagyon erős és kedvező napjának kezdetén a Skorpió Nap és a Vízöntő Hold energiáját fogjuk felhasználni, hogy segítsük legmélyebb szándékaink megvalósulását.

Míg az asztrológia a csillagok és bolygók tanulmányozása, addig a numerológia annak tanulmányozása, hogy a dátumok számai és más szekvenciák hogyan befolyásolhatják erőteljesen az életünket.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Micsoda nap áll előtted a számmisztika és a Vízöntőben járó Hold miatt. A mai nap gyönyörű nap lenne arra, hogy megnyílj, hogy még többet kapj az univerzumtól.

Bármilyen őrült is volt mostanában az életed, lehet, hogy ez arra késztetett, hogy elzárkózz vagy befalazz néhány érzelmet, vagy akár el is zárkóztál bizonyos tapasztalatok elől.

Még ha ez nem is volt ideális vagy tudatos, valószínűleg csak annak a hatása volt, hogy rövid idő alatt annyi mindenen mentél keresztül, hogy szükséged volt arra, hogy visszahúzd az energiádat, hogy segítsd megőrizni a stabilitásodat.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Ám azzal a folyamattal, hogy megpróbáltad magadat páncélozni az élet és a kihívások ellen, amelyeken keresztülmentél, egyúttal egy blokkot is felállítottál magad és valószínűleg valaki között, aki nagyon fontos neked.

A mai nap egy olyan tér, amely segít neked abban, hogy újra megnyílj, talán még jobban, mint eddig. Gondolj a kapcsolatokra úgy, mint rétegekre.

Amikor fiatalok vagyunk, gyakran nem is vagyunk tudatában az intimitás mélyebb szintjeinek, ám ahogy tanulunk és fejlődünk, rájövünk, hogy ami a felszín alatt van, az mindig értékesebb – csak erőfeszítésbe kerül, hogy eljussunk oda. Ne féljünk mélyebbre menni, mert ott minden értékesebbé válik.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts