„Ne feledd, ne feledd, november 5-e.” Ez az idézet Guy Fawkesra utal, aki 1605-ben megpróbálta felrobbantani a Parlamentet. Mit akart, és miért próbálkozott, még ha nem is sikerült neki? Igazságosság. Hogy meghallgassák. Hogy lássák. Nem kételkednék abban, hogy a Merkúr a Skorpióban állt az égen ezen a napon, évszázadokkal ezelőtt.

A Merkúr a Skorpióban a kommunikáció és a szenvedélyes lendület gondolatát hozza össze. A szerelemben ez az a hely, ahová eljutunk a kapcsolatunkban, ahol nem kívánunk többé az árnyékban ülni, arra várva, hogy elismerjenek minket egy rejtettnek tűnő románc részeként.

A Merkúr energiája arra ösztönöz, hogy beszéljünk, a Skorpió pedig gondoskodik róla, hogy ez meg is valósuljon, így a kapcsolataink megváltoznak.

Kos

Túlságosan erős és bátor vagy ahhoz, hogy valakinek a segédje legyél – különösen egy szerelmi kapcsolatban. Márpedig lehet, hogy most éppen annak érzed magad – az oldalsó személynek, aki csak a megfelelő pillanatra vár, hogy felismerjenek.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 30., A mai nap március és az egész tavasz egyik legkedvezőtlenebb napja

Te fontos vagy! Nem valami múló hóbort vagy, és nem is fogsz csak álldogálni, várva, hogy a partnered rájöjjön, hogy ti ketten tényleg együtt vagytok. A Merkúr a Skorpióban olaj lesz a személyes tüzedre, és kimondod a véleményed.
A partnered vagy a szerelmi érdeklődőd megérti a lényeget – téged nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Ha kapcsolatban élnek veled, akkor bizonyára megértették a célzást, hogy nem vagy könnyű eset. Követeled az elismerést. Nem fogsz megelégedni azzal, hogy valakinek a titkos románca legyél.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X