Halak

A Halak újhold a megújulás személyes ideje. A tavaly szeptemberi telihold óta annyi minden változott az életedben, ezért itt az ideje, hogy megengedd magadnak, hogy arra koncentrálj, amit a jövőddel kapcsolatban szeretnél. De, kedves Halak, ezúttal nem csak álmodoznod kell, hanem teremtened is kell.

Tervezned kell, sőt, stratégiát kell alkotnod. Itt az ideje, hogy a lehető legtöbbet hozd ki abból, amit az életed következő néhány hónapja tartogat, és a mai nap a legalkalmasabb arra, hogy elkezdd ezt a folyamatot.

Vizualizáld, hogy mit szeretnél magadnak és az életednek ebben a holdhónapban, és ahelyett, hogy csak egy szándékot fogalmaznál meg, hozz létre egy tervet. Még ha az menet közben meg is változik, ami meg fog változni, akkor is egy folyamatot kell elindítanod, mert néha egy terv a legjobb szándék.

Mérleg

A Halak újholdja aktiválja az egészséggel és a mindennapi rutinnal kapcsolatos témákat, ahogy a Kosban járó Vénusz is csatlakozik, hogy olyan erőteljes erőt hozzon létre, amely romantikus változásokat és fejleményeket hoz az életedbe. A Kos a polarizáló jegyed, és emiatt a kapcsolatodat képviseli.

Mivel annyi bolygó áll ebben a jegyben, ha nem találkozol valakivel, nem költözöl össze valakivel, vagy éppen nem jegyeztek el – ne aggódj, mert a szerelem már úton van.

De a változások és az univerzumtól érkező ajándékok nagy része, amelyeket most tapasztalsz, annak a növekedésnek és gyógyulásnak köszönhető, amelyben már részt vettél, ami miatt a Halak újhold olyan fontos mindezek szempontjából. Még ha ijesztő is lehet átadni magad ennek a folyamatnak, és újra megkockáztatni a szerelmet, megéri, különösen, ha el tudod kötelezni magad arra, hogy megadod magadnak mindazt, amire mindig is vágytál.

Nyilas

Ma a Halak újhold az otthonod és a családod területén tetőzik, ami esélyt ad arra, hogy igazán kitörj és teljesen újrakezdj valamit. Életednek ezen a területén hamarosan a Szaturnusz is megjelenik, és a következő néhány évben ő fogja húzni a talajt, így a dolog sokkal komolyabbá, sőt, elkötelezettebbé válik.

Miközben ez történik, a Vénusz a Kosban, amely e tűzjegy stelliumát alkotja, azt jelenti, hogy az életednek az a része, amely a házasságot, a gyerekeket, az örömöt, sőt az önkifejezést is szabályozza, fellángol.

Ez egy lehetőség számodra, hogy a saját igazságodat sajátítsd el, és olyan döntéseket hozz a családod és a kapcsolatod érdekében, amelyek ezt tiszteletben tartják. Te döntheted el, hogy milyen életet élsz, és milyen sorsot teremtesz. Használd a mai energiát arra, hogy olyannyira összpontosíts, hogy még a legelszántabb ellenzők sem tudnak meggyőzni téged arról, hogy nincs igazad.

X