Ikrek

Miután rájöttél, hogy a romantikus kapcsolatod teljes időtartama alatt sokáig megrekedtél, rájöttél, hogy valamit meg kell változtatnod, különben az egész szétesik.

Úgy gondolod magadról, hogy nagyszerű kommunikátor vagy, és egészen biztosan megvannak benned az ehhez szükséges vonások, de kissé vonakodsz is megszólalni, mert félsz attól, hogy a szavaid mit tesznek azzal a személlyel, akit a szavaiddal szeretnél megmozgatni.

Ezen a napon, február 18-án, a Hold és a Merkúr együttállásának tranzitja során az a zsigeri érzésed támad, hogy „most vagy soha”, és hogy lépned kell, ha a kapcsolatod valaha is komolyan meg akar gyógyulni.

Bár a mai nap talán nem hozza el azt az azonnali örömöt, hogy tudod, a dolgok meg fognak változni, de legalább lesz merszed elkezdeni a folyamatot, és ezért dicséret jár, kedves Ikrek.

Rák

Mindig is egyfajta ideális szerelmi életet képzeltél el, és bár intellektuálisan tudod, hogy ez nem igazán lehetséges, mégis mindent megtettél azért, hogy legyen egy sajátod. Az idealizmus égni kezdett, és minél forróbb, annál inkább ki akarsz szállni belőle.

De nem a kapcsolatból akarsz kiszállni, hanem az ideálokhoz való ragaszkodásból, hiszen végre beláttad, hogy a romantika idealizálása a csalódáshoz vezető gyors út.

Ezért az elfogadás útját választod; vannak dolgok, amiket megtehetsz azért, hogy jobbá tedd azt, ami van, és azoknál a dolgoknál, amik nem fognak változni, nem baj, ha megérted őket olyannak, amilyenek, és elfogadod, hogy ezeken a dolgokon tudsz változtatni.

A Hold-Merkúrral együttállás idején úgy érzed, hogy a szerelmi életedben szükséges változás a saját felfogásodon belül történik.

Skorpió

Mivel abszolút elszántan törekszel arra, hogy még egy napig se legyél szerencsétlen, megragadod a könnyen elérhető energiát, amely a Hold és a Merkúr együttállásából árad rád, és megteszed a túléléshez szükséges változtatásokat.

Nagyon szomorú voltál; a dolgok nem úgy alakultak, ahogy tervezted, és ha jobban belegondolsz, még abban sem vagy biztos, hogy volt terved. Csak annyit tudsz, hogy azt akartad, amit mindenki más: boldognak lenni.

És úgy tűnik, a boldogság elkerül téged abban a kapcsolatban, amelyben jelenleg élsz. Mivel olyan erős vagy, mint amilyen, nem vagy hajlandó a padlón maradni; ki kell a változást provokálnod, és ezt a mai napon, 2023. február 18-án meg is teszed. Inkább egyedül maradsz, ha erre kerül a sor, mert ha az, hogy ezzel a személlyel maradsz, ilyen nyomorúsággal jár, akkor itt az ideje a nagy változásnak.

X