Kos

A Kosok hirtelensége és erős akaratuk nem mindig hasznos. Sőt! Kifejezetten ártalmas főleg akkor, ha az ünnepek miatt plusz stressz nehezedik mindenkire. Rossz hír számukra, hogy majdnem mindig ők provokálják ki a veszekedést, és vannak csillagjegyek, akik ezt jól tudják kezelni, de a többségnek inkább küzdelmes. Ha nem akarsz az ünnepek alatt szakítani, akkor jobb, ha kicsit megnyugszol és türelmesebb leszel.

Oroszlán

Tedd félre kicsit, hogy mindig, mindenben azonnal döntesz. Jön a december, itt az ideje, hogy az egész éves hajtás után élvezd kicsit a nyugalmat. Ne feszítsd azzal a húrt, hogy felesleges veszekedéseket generálsz, inkább próbáld diplomatikusan kikerülni. Te is tudod, hogy képes vagy rá.

Nyilas

A Nyilasok nehezen alkalmazkodnak, imádják a függetlenséget, és utálják a felfordulás időszakát, ami náluk december 24-től kezdődik. Jó hír, hogy csak pár nap az egész, és ha kibírod, hogy nem csapsz le mindenre, ami nem tetszik, sokkal nyugodtabban fog telni a karácsony. Sőt, talán még a szilvesztert is élvezni fogod.