3 csillagjegy, akinek nagyszerű napja lesz 2021 november 1-jén

Ahogy új hónapot kezdünk, az energia határozottan új, mivel a minket és döntéseinket befolyásoló energetikai hatások is megváltoznak.

Ma a napot a Skorpióval és a Szűz Holddal kezdjük, de később este átmegyünk a Mérleg Holdba.

Skorpió (október 23 – november 21)

Amellett, hogy a Nap és a Mars már a jegyedben jár, a Merkúr is csatlakozik a bulihoz néhány napon belül. Ez az energia mélyreható változást jelent, mert azt jelenti, hogy belső vágyaid, gondolataid és beállításaid kezdenek összhangba kerülni azokkal a cselekedetekkel, amelyeket az életedben választasz.

És ez a legmélyebb részedből, az igazságodból jön. Jelenleg az energia nyugtalanítónak vagy akár csendesnek is érezhető, ez rendben van. Valószínűleg érzed, hogy a perspektívaváltás kezd gyökeret verni a szívedben és az elmédben.

Ezt már olvastad?
A kemény lecke, amelyet minden csillagjegynek meg kell tanulnia októberben

Bármennyire is szereted néha siettetni a folyamatot, ezúttal nem feltétlenül ezt teszed, és ehelyett sokkal inkább megfigyelőnek érzed magad. Ez az a tér, ahol egyszerűen csak megnézed, mi történik; hogyan jelennek meg mások, hogyan érzed magad, és milyen egyéb lehetőségek és jelek érkeznek az univerzumból.

Ma már-már pozitívabbnak és reményteljesebbnek érezheted magad, mint amennyire a logikus elméd azt mondja, hogy jogod van hozzá. Ne hagyd, hogy az összes gondolat arról, hogy mi van a tányérodon, vagy a jövőbeli döntések meghozatalától való félelem elvegyen attól, amit ebben a pillanatban megtapasztalsz. Megérdemled, hogy reménykedj a jövődben, mert ezúttal te vagy az, aki megteremti azt.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts