3 csillagjegy, akinek nagyszerű napja lesz 2021. november 5-én

Remek nap lesz három csillagjegy számára, akiknek 2021. november 5-én, a Skorpió utáni szuper újhold ködében nagy napot fogunk eltölteni, hirtelen tisztábban fogjuk érezni magunkat, nemcsak mások, hanem saját belső igazságunkat is.

Folytatva a tegnap kezdődő kettős Skorpió energiát, ez a nap a belső és külső átalakulás napja. Mindannyian gyógyulni akarunk, de ritkán vagyunk hajlandóak elengedni azt, ami fáj.

Skorpió (október 23 – november 21)

Ma még mindig az újholdas csúcson kellene lenned, úgy érezned, hogy a világ tetején vagy, és készen állsz arra, hogy feljebb lépj, ahogy az élet kéri tőled. Mivel a Nap, a Hold, a Mars és a Merkúr ma mind a te jegyedben áll.

Nem mintha nem lennél az mindig, de ma mintha a legelektrikusabb, legautentikusabb énedbe kapcsolódnál, és képes lennél elfogadni, hogy ez mit jelent a továbblépéseid szempontjából. Az utóbbi időben nem lehetett eldönteni, hogy jó napod van-e, vagy érzelmileg nehéznek érzed.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Ez azonban csak azért volt, mert felkészültél erre a pillanatra, amelyben néhány nagy és gyönyörű új vállalkozásba készülsz belevágni. Át kellett menned azon a téren, hogy meglásd, mi volt mindig is ott, és a mintákat és ciklusokat, amelyek korlátoztak téged, hogy végre túlléphess mindezen.

Ma inspirálva kell érezned magad, hogy összehangold a gondolataidat a szavaiddal, ami megteremti számodra a varázslatot ebben a következő fejezetben. Ne hagyd, hogy a félelem megállítson, készen állsz mindarra, amiért eddig dolgoztál.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts