Lehetőségünk nyílik arra, hogy egyszerűen belelazuljunk a mai nap energiájába, miközben a Skorpió Nap és az Oroszlán Hold arra emlékeztet bennünket, hogy az élet csak annyira nehéz, amennyire mi magunk tesszük nehézzé.

Megpihenünk a Skorpió szokásos nehézkedésétől, hogy belepihenjünk az Oroszlán által hozott örömbe.

Bár az asztrológiában nagy változások állnak előttünk a bolygók jegyváltásaival és a holdfogyatkozás szezonjának nem hivatalos kezdetével, az újholddal a Skorpióban csak néhány napra van, a mai nap lehetőséget ad arra, hogy egyszerűen csak élvezzük a jelen pillanatot.

Kos (március 21. – április 19.)

A mai nap egy nagyon szükséges szünet az őrületből, amin keresztülmentél, még ha a külső szemlélő számára minden rendben is tűnt, te tudod, mi az igazság. A mai nap nem fogja megoldani az összes életproblémádat, és nem is lesz monumentális pillanat a hetedben, de lehetőséget ad arra, hogy ne gondolkodj annyit, mint eddig.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy távkapcsolata véget ér március 25-én

Csodálatra méltó, ha úgy nézel szembe a problémákkal, ahogy eddig tetted, és megpróbálsz bátran és őszintén szembenézni velük. De néha minél többet gondolkodunk valamin, annál inkább körbe-körbe járunk, nem tudva, hogy hova fogunk megérkezni.

Szánj ma energiát arra, hogy egyszerűen csak élvezd magad. Ez nem azt jelenti, hogy holnap nem dönthetsz úgy, hogy meghozol egy fontos életdöntést, hanem csak azt, hogy úgy gondolod, megérdemled, hogy pihenj és boldog légy a folyamat során.

Számodra azonban néha az is megtanulható, hogy a tétlenség is cselekvés, mert néha a legjobb módja annak, hogy valami megtörténjen, egyszerűen az, hogy hagyod.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X