A lehetőségek adottak a változásra, és a három csillagjegy számára, akiknek 2021. október 30-án nagy napjuk lesz, sok támogatást kapnak ahhoz, hogy szembenézzenek a kemény valósággal.

Skorpió (október 23 – november 21)

A mai nap nem csak egy jó nap a számodra, hanem valószínűleg úgy érzed majd, hogy az igazi éned ismét felbukkan. Nemcsak azért, mert ez a születésnapod hónapja, hanem mert valami sötét és csábító dolog történik, amikor a Mars a jegyedbe lép.

Szinte olyan, mintha ürügyet adna arra, hogy levedd az álarcot, és az legyél, aki valójában vagy. Még ha ebben a hónapban hajlamos is vagy csendesebb lenni, általában erősebb a jelenléted, mind önmagaddal, mind másokkal szemben. Kevesebbet tűrsz, és többet beszélsz.

Ráhangolódtál a saját sötétségedre, és bár talán nem mindegy, hogy mókás-e játszani vele, azért van egy nagy része, ami igen. Győződj meg róla, hogy ma időt szakítasz arra, hogy szeresd azokat a részeket magadban, amelyek miatt mások rosszul érezték magukat.

Ezt már olvastad?
Csillagjegyek, akik a legszerencsésebbek a szerelemben március 26-án

Szánj időt arra, hogy ráhangolódj a sötétebb énedre, és érezd át magad minden tétovaságon vagy szégyenérzeten, ami esetleg ott van, hogy megengedhesd magadnak, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a tranzitból magad számára.

Ez egy olyan évszak is, amikor a szokásosnál is szerelmesebbnek fogod érezni magad, méghozzá váratlan módon, ezért győződj meg róla, hogy akár egy régi, akár egy új szeretővel, időt szánsz arra, hogy felfedezd ezt az oldaladat, mert egyikőtök sem fog csalódni, hogy megteszed.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X