Mindannyian felismerjük a durva dolgokat, amikor látjuk, vagy inkább érezzük – amikor az életünkben kifejeződik. Egy durva hét nem jó hír, de a felszín alatt mindig van valami, amiből 2022. október 31-től tanulhatunk.

Mivel tudjuk, milyen érzés a durva, valójában mi okozza, hogy a sors egy ilyen hetet hoz? Ez az a pont, ahol a csillagokba nézünk válaszokért.

Kos (március 21. – április 19.)

Ez egyike azoknak a heteknek, amikor a türelmed végére fogsz érni. Olyan dolgokat próbálsz majd megmagyarázni, amelyeket valamiért senki sem fog megérteni. Újra megpróbálod – az udvarias viselkedés teljes arzenálját előveszed, és mégsem ért meg senki.

És akkor – puff. Bekattansz. Egyszerűen túlságosan Skorpiós a helyzet, ha érted, mire gondolok, és egyszerűen nincs kedved még egy percet áldozni a drága idődből arra, hogy mindent megmagyarázz. Senkinek sincs türelme hozzád, ami duplán is a „Tedd már túl magad ezen a héten!” sorsára terel.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegynek, akiknek meglepetésben lesz részük március 30-án

Egyáltalán jók az ötleteid? Miért, igen, azok, sőt, minden, amivel előállsz, a polc tetején van, kiváló – és mégis, a világ nem érti, ami nem csak téged idegesít, hanem arra késztet, hogy teljesen feladd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X