Ahogy a Skorpió Nap és a Skorpió Szuper Újhold energiáját üdvözöljük, sokan úgy fogják érezni, hogy az embereknek való megfelelés vágya és a valódi őszinteség között ingadoznak.

Három csillagjegy számára, akiknek 2021. november 4-én nehéz napjuk lesz, az energiát nehéz kezelni. Ez is része annak az átalakulási energiának, amit a Skorpió képvisel, mert bármennyire is olyan jegy, amely szeret leleplezni mindent, ami eddig rejtve volt, mégis van egy mélyen érzelmi aspektusa ennek.

Halak (február 19 – március 20)

Amilyen mélyen és feltétel nélkül szeretsz, hajlamos vagy elfelejteni, hogy megérdemled, hogy a saját igényeidet is kielégítsék. Ez a Hold és az Uránusz melletti intenzív vízenergia azt jelenti, hogy valami nagy változás előtt állsz. Arra kérnek majd, hogy ahelyett, hogy ott lennél, ahol mindent megadnál, valójában állj olyan helyre, ahol te is megkaphatod.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy több sikerre vágyik, mint szerelemre március 26-án

Ez azt is jelentheti, hogy arra kérnek, nézz szembe az elhagyatottság vagy akár az értékesség körüli sebekkel, mivel bárki számára ijesztő lehet, de különösen neked, hogy kimondd, mire van szükséged. A lényeg azonban az, hogy így szereted magad.

Így alakítod ki azt a kapcsolatot, amely soha nem merít ki téged, hanem mindig a szeretet és a támogatás gazdagságát jelenti számodra és a partnered számára. Az, hogy kimondod az igényeidet, vagy felhozod a nehéz beszélgetéseket, nem arról szól, hogy ne legyél kedves; arról szól, hogy biztosítsd, hogy ugyanolyan mélyen szereted magad, mint ahogyan a partneredet is szereted.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X