3 csillagjegy, akinek nehéz napja lesz 2021. november 5-én

Néhány csillagjegy számára 2021. november 5-én nehéz nap lesz, és a hitünket próbára teszi az a mélység, amelyet a Skorpió szuper újhold és a felkelő Skorpió Nap nyomán át kell alakítanunk.

Mindannyiunknak változásra van szüksége, és ez még inkább igaz arra a három csillagjegyre, akiknek 2021. november 5-én nehéz napjuk lesz.

Kos

Ma különösen kemény lehetsz magaddal szemben, mert úgy érzed, képtelen vagy abba az irányba haladni, amerre szeretnél.

Lehet, hogy nem is arról van szó, hogy szeretnél belevágni ezekbe a drasztikus változásokba, hanem csak arról, hogy úgy tűnik, nem tudod tovább halogatni őket, hogy valahogy olyan dolgokra kell felkészülnöd, amelyekben amúgy sem voltál biztos, hogy valaha is meg akartad tenni. De itt tartasz most.

A mai feladatod nem csak az, hogy megpróbáld megtalálni a hitedet, hanem az is, hogy elfogadd, hogy az életednek ezen a jelenlegi helyén vagy.

Lehet, hogy nem tekinthetsz vissza és nem mondhatod, hogy tudatosan választottad, hogy ide kerülj, lehet, hogy olyan utakat jártál be, amelyeket soha nem tudtál volna elképzelni, de nem is számít, hogyan kerültél ide, csak az, hogy ide kerültél.

Most, a szuper újhold energiájával és a Vénusz csillagjegyet váltásával talán másképp érzed, hogy mit tekintesz stabilnak és biztonságosnak.

Talán elkezdheted látni, hogy mi határozza meg ezt számodra, szemben azzal, amit nekünk mondanak, hogy annak kellene lennie. De ez az a része az utazásodnak, amin most vagy, az a tér, ahol nem csak képes vagy elfogadni a dolgokat úgy, ahogy vannak, hanem azt is, hogy talán a probléma egy része az, hogy mindig is másképp láttad a dolgokat, csak nem adtál magadnak engedélyt arra, hogy ezt elfogadd.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek