3 csillagjegy, akinek nehéz napja lesz 2021. november 8-án

Kos (március 21. – április 19.)

Bár szeretsz úgy gondolni magadra, mint aki az igazság kardját kormányozza, nem ritka, hogy a saját érdekeid előmozdítása érdekében úgy csűröd-csavarod, ahogy jónak látod.

Bármennyire is emberi vonás ez, eddig is és valószínűleg ezután is bajba sodort és fog is sodorni. Néha olyannyira hajt, hogy elérj valamit, hogy nem mindig állsz meg, hogy megkérdezd magadtól, miért is próbálkozol ennyire.

Akár a siker egy új tárgya szempontjából, akár csak azért, mert nem vagy hajlandó elengedni valamit vagy valakit, amivel a saját utadat határozod meg. Ellenállsz, amikor úgy tűnik, hogy az emberek vagy helyzetek kezdenek elhagyni téged.

Minél inkább ezekben a dolgokban gyökerezik az önérzeted, annál inkább hajlamos ez befolyásolni téged. Gondolj a munkahelyekre vagy akár a szoros személyes kapcsolatokra. Bár ezeken a területeken változásokat tapasztalni bárki számára traumatikus lehet, nálad ezek hajlamosak nagyfokú érzelmi szorongást, sőt mozgásképtelenséget okozni.

Most, amikor a Pallas egyenesbe fordul, valószínű, hogy meglátod az igazságot néhány, az utóbbi időben tett cselekedetedről, és ez nem biztos, hogy a legjobb fényben fog történni. Bármennyire is nehéz lehet beismerni magadnak, hogy a változástól való félelemből manipuláltál egy helyzetet, jobb, ha most beismered magadnak, mintha végül még többet veszítenél.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek