Mérleg

A Merkúr gyors ütemben halad a csillagjegyedben, és rengeteg lehetőséget teremt arra, hogy elkezdj kommunikálni az összes fejlődéséről és gyógyulásáról. Tavaly ősz óta drámaian megváltozott az, ahogyan megközelíted az életedet és a kapcsolataidat, és ahogy a dolgok átrendeződtek.

Vannak azonban még olyan területek, ahol beszélgetésekre van szükség a nagyobb tisztánlátás érdekében. Ez az, ami egy teljesen új fejezetbe vezet be benneteket az életeteken belül, ahogyan vezetve vagytok, hogy kommunikáljatok az érzéseitekről, a hiedelmeitekről, és arról, hogy ez hogyan nőtt számotokra.

A mai naptól kezdve jobban meg fogjátok érteni a körülöttetek lévőket, különösen azokat, akikkel kapcsolatban álltok. Ez lehetővé teszi számodra és számukra is, hogy nagyobb békét találjatok, sőt a romantikus kapcsolatok lezárásának néhány fontos aspektusát is. Bármennyire is szeretnéd most szépen becsomagolni a dolgokat, ez végül is hosszú folyamat lesz. Próbáld meg elfogadni az időzítést, és ismerd fel, hogy a dolgok mindig pontosan annyi időt vesznek igénybe, amennyire szükségük van.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X