Ikrek

A legtöbbször megpróbálod elkerülni az Emlékek útján való sétálgatást, mivel ez általában szomorú érzéseket vagy a veszteség érzését váltja ki belőled.

Mégis, vannak az évnek bizonyos időszakai, amikor nem tudsz nem emlékezni azokra az emberekre, akik értelmet adtak az életednek, és az egyik ilyen ember az exed. Jobban szeretted ezt az embert, mint ahogy azt el tudnád mondani, és tudod, hogy 2023. július 18-án ő gondol rád. Valami csodálatos dologban osztoztok együtt, és a nyári szezon annyi régi szép emléket idéz fel bennetek, hogy nem tudsz segíteni, de „érzed”, hogy ott van kint, és rád gondol.

Ezt még inkább lehetővé teszi a Hold Oroszlánban való átvonulása, amely szinte mindenhez pozitív hangot ad. Már nem emlékszel, hogy ennek a tranzitnak köszönhetően volt-e valaha vitátok az exeddel, de egy biztos: ma rád gondolnak, és ez boldoggá tesz téged.

Mérleg

Mindig csak egy szerelem lesz az életedben, és ezen a napon, réges-régen, megosztottál valamit azzal a különleges személlyel… és tudod, hogy ő is gondol rá.

Az idő mindent megváltoztatott, és most már mindketten más emberek vagytok, de a közös élményeitek sosem halványulhatnak el igazán. Bár ti ketten ritkán, vagy egyáltalán nem gondoltok egymásra, a 2023. július 18-án az Oroszlánban járó Hold idején valami olyan dolog fog előkerülni, ami emlékeztetni fog titeket arra, amiben egykor mindketten osztoztatok.

Ez jó érzés, bár melankóliához vezethet, de ez nem baj; nem bánod, ha időnként egy kis melankóliába süllyedsz. Az exed ma biztosan gondol rád, és talán még feléd is nyúl, csak hogy barátságosan köszönjön. Ez mind jó, és büszke lehetsz arra, hogy továbbléptél.

 

Skorpió

Semmi sem jobb, mint egy robbanás a múltból, hogy megrázza az embert, hogy vajon mi a fenére készül az exed.

Nos, 2023. július 18-a van, és most már felismered, miért gondolsz rá: réges-régen együtt voltatok ezen a napon, és valami nagyon furcsa dolog történt köztetek… és emlékezetes lett. Lehet, hogy ez maga a dátum, szó szerint, vagy ez az évszak, de ezen a napon valami a levegőben cseng annak a személynek az emlékétől. Amit együtt éltetek át, az egyedülálló és csodálatos élmény volt, és ezt senki mással nem lehet megismételni. Ezért tudod, hogy ha a te emléked ilyen erős ezen a napon, akkor ugyanolyan erősnek kell lennie az ő számára is. És így is van.

Ők biztosan a dolgukat végzik, mosolyognak, és nekik is szép emlékeik vannak az együtt töltött időről. A világot jelentetted ennek az embernek, Skorpió. Természetesen ma is gondolnak rád.

X