Bika

Észrevetted, hogy mivel annyira szereted a partneredet, valahogy olyan helyzetbe hoztad magad, hogy hagyod, hogy olyan legyen, amilyen, bármi is legyen. Soha nem láttál igazán problémát bennük, amíg nem láttad magadat a rossz szokásaikban, és a „rossz szokásaik” határozottan azok.

A rossz szokásaik történetesen szórakoztatóak is, és ez az a fajta szórakozás, ami nem tarthat sokáig, mert szuper egészségtelen. A Szaturnusszal szemben álló Hold alatt meglátod, hogyan hatnak rád a rossz szokásaik, és ez azonnal kiragad a kábulatból, és cselekvésre késztet.

Az az érdekes, hogy ez mélyen hat a partneredre; ha te változol, ő is változik. Látni fogják, hogy nem érdekel többé a lejtőn való lejtmenet, és követni fognak téged. Remek párost alkottok, és egymás tetteit tükrözitek. Ezen a napon a cselekedetek elkezdenek lelkiismeretes döntéseket tükrözni.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelembe esik 2023 decemberében

Bak

Bár nagyon magabiztos és nyugodt ember vagy, ugyanakkor lusta is tudsz lenni, ha valódi konfrontációról van szó, és otthon, a romantikus partnereddel szemben egyenesen nonverbálissá váltál, amikor bármit is mondanál, ami megingathatná a hajót.

A 2023. szeptember 13-án a Szaturnusszal szemben álló Hold alatt azt veszed észre, hogy ketten csak egymás legrosszabb tulajdonságait teszitek lehetővé, és bár valójában egyikőtök sem mond soha semmit, ma úgy érzed, hogy neked kell azzá válnod.

Egykor úgy éreztétek, hogy egy igazi hatalmi páros tagjai vagytok, most pedig úgy érzitek, mintha a Slacker Centralban lennétek; egyikőtök sem állja meg a helyét, mert nem támasztotok kihívásokat magatoknak. Mindez ma megváltozik. És mindketten benne lesztek a nagy változásokban.

Vízöntő

Elég szilárd falat építettél magad köré ahhoz, hogy bárki az életedben tudja, hogy ha valamit nem akarsz hallani, akkor vissza kell vonulnia és be kell fognia a száját. Így ment ez a romantikus életedben is; ha nem akarod hallani, egyszerűen figyelmen kívül hagyod, amit mondanak.

Ezt már olvastad?
Ez az 5 csillagjegy 2023 decemberében hozza meg élete legjobb döntését

A 2023. szeptember 13-án, a Szaturnusszal szemben álló Hold idején pedig kezdesz rájönni, hogy a partnered egyszerűen már nem is próbálkozik.

Talán elijesztetted őket, és most már csak „bizonyos” témákban látnak megközelíthetőnek. A helyzet az, hogy tudod, hogy változásra van szükséged, és tudod, hogy szükséged van a segítségükre és az inspirációjukra. Ma van az a nap, amikor megengeded nekik, hogy megszólaljanak … és ez jó neked, mert amit mondani akarnak, az pozitív, és olyasmi, amivel könnyen tudsz dolgozni.

X