A Mars szeptember 16.-a óta a Mérlegben van, és ott marad október 30.-ig. Ebben az időszakban békés belső energiára, csökkent harci szellemre számítunk, de közeledési vágyra és a szeretet utáni vágyra is. Az asztrológusok elárulják, hogy melyik csillagjegyek lesznek a legszerencsésebbek október 30.-ig.

Kos

A Mars segít abban, hogy kapcsolatba lépj önmagaddal, hogy megállítsd az őrült rohanást, így minden területen sokkal kedvezőbb megoldásokra számíthatsz, amelyek reális alapot teremtenek a jövő számára. Megtisztítod az elméd, és elhatárolódsz az emberektől, akik megakadályozzák, hogy úgy viselkedj, ahogyan szeretnéd. Elutasítod a mérgező gondolatokat, veszekedéseket és agressziót. Erős fizikai aktivitással megszabadulsz a stressztől.

Ikrek

Zűrzavaros időszak áll mögötted, tele rohanással és különféle eseményekkel, de a Mars meghozza a békét, amire égetően szükséged volt. Kedvesebb leszel, és jobban összpontosítasz a saját és mások szükségleteire. Sokakat meglepsz empátiáddal és együttérzéseddel. A szerelem és a kapcsolatok területén nagyobb önbizalmad lesz, a kétségek és félelmek megszűnnek, és ez lehetővé teszi, hogy könnyebben cselekedj. Mostantól nagyobb képességed lesz a nehéz témák megbeszélésére. Béke és pozitív energia van a kommunikációdban. Elemzed és könnyen megtalálsz egy tervet, amely közvetlenül a sikerhez vezet.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

Nyilas

A nyilasok készek nyerni és lassan haladnak a problémák megoldása érdekében, otthon és a munkahelyen is. Használd ki a harmónia időszakát, és ne menekülj a kockázatok elől. A komfortzónából való minden kilépés meghozhatja azt a sikert, amelyről álmodtál. Pénzügyi téren sokkal jobb helyzet vár rád, mint korábban. Ne menekülj a problémák elől, hanem kreatív módon találd meg a megfelelő megoldást.

X