3 csillagjegy, amely viharos időszak elé néz a következő napokban

Asztrológusunk figyelmeztet a nem kívánt aspektusokra, amelyeket leginkább ez a 3 csillagjegy fog érezni. Ezen csillagjegyek hképviselői a következő hat napban nagy kihívásokkal néznek szembe – figyelmeztet az asztrológus.

Ikrek

A június 11.-ig tartó időszakban az Ikrek jegyben születettek ne vállaljanak nagyobb projekteket. Az asztrológus szerint minden projekt sikertelen lesz, bármennyire is jók az ötletek. Ami az egészséget illeti, a vegetációs időszakban nem ajánlott az öngyógyítás. Ha szükséges, kérjen szakértői tanácsot, ha a közeljövőben fejfájást tapasztal.

Rák

A ráknak egy kicsit egyedül kell lennie a maga időszakában. Csak az ideiglenes elvonulás akadályozza meg a komolyabb konfliktusokat. Legyetek óvatosak és körültekintőek, vigyázzatok a testvéreitekre, és ne adjatok okot arra, hogy megsértődjenek. A rákoknak is ajánlott a szeopátiás vizsgálat, különösen azoknak, akik szívbetegségben szenvednek.

Szűz

A Szüzek számára ez az időszak nagy kihívást jelent. Gyakran szembesülnek a személyiségükkel kapcsolatos vádak sorozatával. Ismét az őszinteség, a kitartás és az elvekhez való ragaszkodás lesz a legjobb fegyver az új időszakban. Vigyázzon, nehogy kárt tegyen magában.

Talán ezek is érdekelhetnek