Kos (március 21. – április 19.)

Ez a nyár egyedülálló és példátlan lesz számodra. Ilyen egyedülálló pillanatokat, mint amilyenek most vannak és lesznek az életedben, már régóta nem tapasztaltál, ezért csak annyit kell tenned, hogy megnyitod a szívedet és befogadod mindazt, amit az Univerzum tartogat számodra. Egy olyan időszak következik, amikor a figyelmed kizárólag a partneredre vagy arra a különleges személyre irányul, akivel július közepe után találkozol az életedben.

Ha párkapcsolatban élsz, olyan intenzív és gyönyörű pillanatokat élhetsz át azzal, akivel megosztod az életed, hogy úgy fogod érezni magad, mint egy mesebeli szereplő, aki egy könyvből vett szerelmi történetet él át. Ráadásul annyira kötődni fogsz a partneredhez, hogy szeretnéd majd hivatalossá tenni a kapcsolatot, hogy a következő szintre lépjetek.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata romlani kezd március 26-tól kezdődően

Ha nem vagy párkapcsolatban, ez a nyár ideális a szórakozásra, a társasági életre, a randevúzásra és az új emberek megismerésére. Ezek között az emberek között esélyed lesz arra, hogy találkozz egy különleges emberrel, akihez közel kerülsz, és akihez azonnal vonzódni fogsz. Ez a személy osztozni fog az ötleteidben, vágyaidban és gondolataidban, ami közelebb hoz téged, és mindkettőtöknek egyedi érzelmeket és érzéseket fog biztosítani.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X