3 csillagjegy augusztus 7-én jelentős változásokat tapasztal a kapcsolataiban, a Nap-Jupiter négyzete alatt

Kos

Az a párkapcsolat, amelyben jelenleg élsz, a világot jelenti számodra, bár nem mondhatod, hogy a mennyben íródott… mégis, kinek van még ilyen, és miért akarnád megvárni, hogy egy ilyen elképzelés megvalósuljon? Éppen ezért a legjobbat akarod kihozni abból, amid van.

Realista vagy, és az idáig való eljutás sok időbe telt. Az elfogadásod az a varázspálca, amely segít megérteni, hogy ami itt van, az különleges, és megéri erőfeszítéseket tenni érte.

A 2023. augusztus 7-én a Nap-Jupiter négyzete alatt kitartasz, és mindent megteszel, ami szükséges ahhoz, hogy a partnered és magad is boldog légy. Ez nem jelenti azt, hogy közben elveszíted önmagad. Azt jelenti, hogy megtalálod a módját annak, hogy megnyílj az új ötletek előtt. Ez működhet, kedves Kos, és rájössz, hogy a változás tökéletes számodra.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Oroszlán

Mindig is szerettél új dolgokat kipróbálni, és az ötlet, hogy megpróbálkozz egy olyan kapcsolattal, ahol a változás fontos szerepet játszik a mindennapokban, … csábítóan hangzik számodra. A 2023. augusztus 7-én zajló Nap-Jupiter négyzete alatt tudni fogod, hogy a veled és a pároddal kialakított partnerséget érdemes a legmagasabb szinten ápolni.

Ezt a kapcsolatot nem lehet és nem is szabad háttérbe szorítani.

A Nap-Jupiter négyzete inspiráló tranzit, amely érezteti veled, hogy minden lehetséges, Ha időt és energiát fektetsz bele, hogy azzá tedd. Mindez eléggé ésszerűnek tűnik számodra, mivel elfogadod, hogy a változás a fejlődési folyamat része. Úgy érzed, hogy a románcod a pozitív lehetőségek állandóan változó tája.

Nyilas

Lehet, hogy sok rögös úton jutottál el oda, ahol most vagy, de megérte, és most, hogy itt vagy, csodálatos megértésed van arról, hogy … ennek soha nincs vége.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ez a párkapcsolat-karbantartás olyan munka, amely továbbra is igényli a figyelmedet, és mivel te és a kedvesed eljutottatok egy olyan pontra a közös időtökben, ahol mindketten elfogadjátok a kihívást, úgy fogjátok találni, hogy ezen a napon, 2023. augusztus 7-én ismét ideje a változáson gondolkodni.

A Nap-Jupiter négyzet tranzitja alatt biztonságban érezhetitek magatokat egymás szerelmében, ami bátorságot ad ahhoz, hogy olyan dolgokat javasoljatok, amiket eddig talán soha nem említettetek. Minden rendben van, mert bíztok egymásban, és soha nem fogjátok aláásni a másikat. Ez egy nagyszerű nap a szerelmetek számára. A romantika egy soha véget nem érő történet.

X