3 csillagjegy augusztus 9-én elengedi a mérgező kapcsolatait, a Hold-Uránusz együttállás alatt

Bika

Amikor egy barátoddal vitatkozol, nem vonsz le következtetéseket; hagyod, hogy elmenjen a dolog, és általában el is megy. Mindig megbízható és nyitott barát vagy, de ahogy telnek az évek, kezded észrevenni, hogy sokan kihasználják a jó természetedet. 2023. augusztus 9-én észreveszed, hogy különösen egyvalaki túllépte a határait, és túlságosan sok neked. Mintha úgy döntöttek volna, hogy te vagy a szemétdombjuk.

Csak a problémáikat adják neked. Amikor végeztek, békén hagynak téged. Olyan, mintha csak azért léteznél, hogy meghallgasd őket, és számukra nincs más fontosságod, mint hogy ott legyél nekik. Ez bánt téged, és a Hold és az Uránusz együttállása során rájössz, hogy ez a személy mindvégig csak kihasznált téged. Nem érdekled őket sem te, sem az életed, sem a szavaid. Ez az a nap, amikor felismered ezt, és bezárod előttük a kaput.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szűz

Bárminek véget vetni nehéz számodra, mert a végsőkig kitartasz, de ebben az esetben – egy bizonyos barátságodban – úgy érzed, hogy nincs már hely a szívedben ennek a személynek. A végsőkig próbára tette a türelmedet, és a tapintatlanságnak ez az utolsó megnyilvánulása megmutatta neked, hogy nem tudsz megbízni benne, és teljesen megbízhatatlan.

A megbízhatóság kulcsfontosságú nálad, Szűz, és a Hold az Uránusszal való együttállás során meglátod, mennyire fontos számodra, hogy megbízz és támaszkodj egy barátodra. 2023. augusztus 9-én ez a barát a távollétével ismét megmutatja neked, hogy ő bizony nem a barátod, bárhogy is nevezi magát. Ez a személy csak összetöri a szívedet, és ezen a napon úgy döntesz, hogy mennie kell. A kukoricaföldekre velük!

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Vízöntő

Mindig megdöbbensz, amikor egy barátod hirtelen tiszteletlenül viselkedik veled, és ez a barátod elég liberálisnak tűnik, ha a sértegetésről van szó. Eleinte képes voltál barátságos hozzáállásoddal lerázni a sértegetéseit, feltételezve, hogy nem lehet „ennyire” szörnyű, de ahogy telik az idő, kezded észrevenni, hogy ez az ember valóban mérgező.

Micsoda? Hold konjunta Uránusz alatt elég erősnek érzed magad ahhoz, hogy kiállj és megvédd magad az idegbeteg viselkedésük újabb támadásától. Megpróbálsz majd beszélgetést folytatni velük a dologról. Ők tagadni, tagadni, tagadni fognak, és te megkapod a választ. 2023. augusztus 9-én helyesen fogsz cselekedni, és megvéded magad ettől a mérgező személytől azzal, hogy megmondod neki, hogy többé nem lehet az életedben.

X