Kos

Május 20-án szerelmet fogsz vallani valakinek, és azt tanácsoljuk, hogy lassan haladj, ne robbanj rá az áradó szerelmeddel. Mivel a Mars tranzitja a Plútóval szemben dolgozik veled, rendkívül magabiztosnak érezheted magad, de fennáll annak a veszélye, hogy beképzeltnek tűnsz; bár jó dolog vagánynak lenni, bosszantó, ha túlságosan magabiztos vagy, hiszen még nem tudhatod, hogyan fog reagálni rád a másik személy.

Úgy érezheted, hogy úgy tudsz olvasni benne, mint egy könyvben, de pont ez a lényeg: még nem ismered őt, és nem feltételezheted, hogy jól fog reagálni, hacsak nem játszod ki jól a kártyáidat. A Plútóval szemben álló Mars alatt tényleg túlzásba eshetsz, úgyhogy fogd vissza egy kicsit a Kos-erődet, és fokozatosan engedd ki magadból. Ne ijeszd el a szerelmedet, mielőtt még igazán megismerhetnéd.

Szűz

Ha ezt az üzenetet nem kapod ma, úgy érzed, ezer darabra fogsz robbanni. Van valaki, akit nagyon kedvelsz, és szeretnéd – nem, KELL tudatni vele, mert ez lyukat éget a fejedben, és tudnia kell, hogy mit gondolsz. Május 20-án úgy találod, hogy megnyílik a tökéletes lehetőség.

A Plútóval szemben álló Mars nukleáris erejével a hátad mögött rá fogsz jönni, hogy ha nem állsz oda ehhez a személyhez, akkor talán soha többé nem lesz merszed elmondani neki, hogy már túl régóta odavagy érte, és hogy nemcsak arra van szükséged, hogy ezt tudja, hanem arra is, hogy válaszoljon neked.

A mai nap önbizalmat ad ahhoz, hogy szembesülj a kedveseddel, de tudd… nem minden nap jön a Mars a Plútóval szemben, úgyhogy addig üsd a vasat, amíg meleg, kedves Szűz. A mai nap legyen az a nap, amikor bevallod a szerelmedet, mert a szerencse a te oldaladon áll.

Nyilas

A „kirohanás” erejével megáldva nem ijedsz meg olyan dolgoktól, mint például, hogy kimondd, amit gondolsz olyan embereknek, akiket nem ismersz jól, sőt, ha konfrontációról van szó, akkor egy kicsit túlságosan is „szemtől szembe” vagy. A Mars és a Plútó szemben állása alatt érdemes lesz vigyáznod a szavaidra, mert előfordulhat, hogy egy kicsit túlságosan is bátor konfrontációra kényszerülsz, amikor átgázolsz azon a személyen, akibe belezúgtál, hogy elmondd neki, mit érzel.

Te vagy az egyetlen csillagjegy, aki nem fél a konfrontációtól, és a múltban ez valójában problémát jelentett számodra, de a mai nap alkalmas arra, hogy ezt a furcsa erőt a saját előnyödre fordítsd. Amit talán érdemes lenne megtenned, hogy előbb gondolkodsz, mielőtt kiböknéd; jól bánsz a szavakkal, és igazi költő lehetsz, de csak akkor, ha gondolkodsz, mielőtt megszólalsz. Szóval szánj rá egy pillanatot… és aztán folytasd a vallomásodat, kedves Nyilas.

X