3 csillagjegy búcsút mond az irányításmániás partnerének június 11-én

Skorpió

Általában te vagy az, akit azzal vádolnak, hogy a kapcsolat irányításmániása. Mégis, csak az ember ismeri az embert, nem igaz, kedves Skorpió? Miután végignézted, ahogy a romantikus partnered viselkedése olyanná fejlődik, amilyenné mára vált, úgy érzed, eleged van. Június 11-e van, és nem vagy benne biztos, hogy szeretnéd folytatni ezzel a személlyel, hiszen egyértelműen megromlott a viszonyotok.

A Plútó-Bakban való áthaladása alatt meg akarod majd védeni magad, mert nagyon keményen megdolgoztál azért, hogy azzá a jó emberré válj, aki vagy, és nem akarod, hogy a szerelmi életed hirtelen arról szóljon, hogyan gondoskodsz valakinek az igényeiről, aki egyértelműen megbotlik. A partnered nagyképűbb lett, téged pedig … nem érdekel. Sajnálom, ott a következő ablak. Nem érdekel, „Elvesztettem a fonalat.”

Nyilas

Örökké együtt lehettél volna ezzel az egy személlyel, de nem tudott megbízható maradni, ugye? Úgy érzed, hogy június 11-én ez az egy, akivel eddig kapcsolatban voltál, végül túllépte a határait. Teljesen odavagy a határokért, és NEM szereted, ha egy másik ember semmibe veszi a körülötted lévő rubikont. A Plútó Bakban járása alatt a partnered olyasmit tesz majd tönkre, amivel tudtodra adja, hogy nincs elég tisztelet a szívében ahhoz, hogy ez így folytatódjon.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Te vagy talán a legijesztőbb csillagjegy … vedd figyelembe, hogy a Nyilas az egyetlen csillagjegy, amely fegyvert hordoz. A te esetedben a fegyvered az a képességed, hogy az illető szemébe nézz, és azt mondd: „Nem tűröm tovább”. Hagyd a Nyilakra, hogy tűzzel a tűz ellen harcoljanak. Félelmetes vagy, és ennek jó oka van.

Vízöntő

Pontosan látod, hogy mi történik a kapcsolatodban, és NEM tetszik neked. Míg korábban szinte minden téren jól kijöttetek a partnereddel, mostanában egy új oldalát látod ennek a személynek, amely túlságosan irányítónak tűnik; mi történik vele? Megkérted őt, hogy magyarázza meg, de valahogy mégis úgy irányít, hogy többé nem kérdezel tőle.

Hűha, ez aztán az idegesség, és a június 11-én a Bakban járó Plútó alatt ez az idegesség lesz az, ami miatt szembesíted ezt az irányító partneredet egy merész új hírrel: nem érdekel téged többé. Az irányítás nem volt része a nagy tervnek, és bizonyosan nem vagy alkalmas arra, hogy bárkitől is parancsokat fogadj el, nemhogy egy romantikus partnertől. Minden mókát és játékot félretéve, ez a személy unalmassá és fenyegetővé vált, és az izgalomnak vége, bébi, vége.

X