Mérleg

Nem feltétlenül kedveled magad, amikor ilyen vagy, de a május 5-i Skorpióban lévő telihold alatt olyan mértékben leszel „ilyen”, hogy lemondasz minden személyes önbírálatról, és belemész.

Még azt is gondolhatod, hogy mesés hangulatban vagy; tudod, hogy mit akarsz, és inkább nem gondolsz arra az ezer és egy problémára, ami szétszakíthatná az elmédet, így miért ne fordítanád ezt a sok szorongást valaki másra … valakire, aki közel áll hozzád?

Igen, ez jó ötletnek tűnik (számodra), és a végén talán még erősebbnek is érzed magad, ha megmutatod valakinek az életedben, hogy csontig hatolóan hideg vagy és teljesen szerelem nélküli. Tudod, hogy mi van benned, és hogy valóban jó és szeretetteljes ember vagy … csak … nem ma. Nem akarod feladni azt, ami nincs benned.

Skorpió

Ma hideg szél fújja át a szívedet, és a Skorpióban járó telihold alatt egy kicsit túlságosan is érintkezel a mély csalódottság érzéseivel. Ahelyett, hogy magadévá tennéd ezeket az érzéseket, inkább hárítod őket, mivel nincs kedved ahhoz a lélekvizsgálathoz, amelyről tudod, hogy válaszokat adna. A telihold energiája gyakran oda juttat bennünket, ahol önvizsgálatra van szükségünk.

Mégis úgy érzed, nincs elég erőd ahhoz, hogy ezzel foglalkozz, és ami viszont megtörténik, az az, hogy eléggé hideggé válsz … és ez olyan helyzetekben fog megmutatkozni és megnyilvánulni, ahol a téged szerető emberek bőségesen megérezhetik ezt a hidegséget. Most ne törődj velük; az, hogy ők hogyan értelmezik a hidegségedet, az az ő dolguk. Az vagy, aki vagy; ha ma nem tudják elviselni a hidegségedet, az az ő hibájuk.

Nyilas

Úgy érzed, mintha egy életen át mindenkinek megfeleltél volna, aki körülötted van, olyannyira, hogy már abban sem vagy biztos, hogy kívülről ugyanaz az ember vagy, mint belülről. A Skorpióban járó telihold idején önvizsgálatod bizonyos fokú magányt igényel, és bár te magad nem érzed magad hidegnek, önmagában véve nem vagy hideg, visszahúzódó magatartásod ijesztően visszataszítónak és jéghidegnek fog tűnni.

Ezen a napon, május 5-én csak arra vágysz, hogy egyedül legyél, és nem akarsz mások érzéseiért felelősséget vállalni, különösen nem a szerelmi partneredért. Csak egy élettel tudsz foglalkozni, és az is elég nehéz. Tehát nem mintha ezen a napon kikapcsolódnál a szerelemtől. Nem tudsz mással foglalkozni, mint az életed kitalálásával. Az emberek sajnos ezt fagyos viselkedésként fogják értelmezni. Hát igen.

X