Volt már olyan pillanat, amikor azt láttad, hogy a romantikus partnered olyasmit tesz, ami zavar, de figyelmen kívül hagytad, és úgy érezted, talán tévedsz?

Hiszen oly nagyon bízol abban, akit szeretsz, hogy inkább elutasítod azokat a belső érzéseket, melyek azt sugallják, valami nincs rendben. Azokat az apró jeleket, melyek arra utalnak, hogy figyelj oda, ne hagyj figyelmen kívül olyan dolgokat, amelyeket észleltél.

Ez a helyzet gyakran előfordul. A bizalmat olyannyira vetítjük a partnerünkre, hogy egyfajta pajzsot emelünk a szívünk köré. Meggyőzzük magunkat arról, hogy az a személy, akiben megbízunk, valóban megbízható, és nincs szükség további keresgélésre. „Biztosan csak félreértettem valamit” – mondjuk magunknak. „Lehet, hogy tévedtem az előbbi észrevételével”. November 21-én három csillagjegy esetében pontosan ez történik … félreértésbe esnek valamivel kapcsolatban, amit „épp most láttak”.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Az intuitív érzéseink azt súgják, hogy valami nem stimmel, de az önvédelmi mechanizmusaink arra késztetnek, hogy ne vegyük komolyan ezeket a piros zászlókat. Az idő múlásával ezek a zászlók azonban nem maradnak tétlenül, hanem egyre hangosabban szólnak hozzánk. November 21-én három csillagjegy esetében a Hold és az Uránusz fényszög tranzitja során a piros zászlók határozottan jelzik, hogy érdemes lenne rájuk odafigyelni, mert valami fontosat üzenhetnek.

Lapozz a következő oldalra

Követező oldal
X