Kos

Az a probléma, kedves Kos, hogy már korábban észlelted a vörös zászlókat a jelenlegi kapcsolatodban, de figyelmen kívül hagytad azokat, mert azt hitted, hogy idővel el fognak múlni. Most a kínzó érzés maradt benned, hogy bárcsak hallgattál volna a belső megérzéseidre már az első alkalommal. 2023. november 21-én valami rosszat érzel; egy változást az Erőben, egy olyan pillanatot, amiről nem hazudhatsz magadnak… és ennek a pillanatnak megvan az ereje, hogy mindent megváltoztasson a kapcsolatodban.

A lényeg itt az, hogy hallgass a belső érzéseidre, és ne hagyj figyelmen kívül semmit. A Hold és az Uránusz fényszög tranzitja alatt különösen érzékeny leszel azokra a jelekre és jelzésekre, amelyeket az univerzum ad neked, és egy ilyen jelzés egy piros zászló lehet. A partnered olyan viselkedést mutat, mint néhány hónappal ezelőtt, és ez nem tetszik neked. Mégis, az, hogy nem tetszik, nem változtat semmin, ezért ez a nap választási lehetőséget kínál számodra: vagy teszel valamit, vagy nem teszel semmit.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy találkozhat a lelkitársával December 5-én

Te csak azt szeretnéd, hogy ez a kapcsolat zökkenőmentesen menjen. Nem vagy oda a játszadozásért, és nem érzed úgy, hogy lenne vesztegetni való időd. Nem akarsz szakítani és új embert keresni, mert tényleg szeretnél egy tartós kapcsolatot. Elég bölcs vagy ahhoz, hogy tudjad, ha a vörös zászlók lobognak, akkor valami nincs rendben, és rajtad múlik, hogy a dolog végére jársz-e.

X