Rák

Ahelyett, hogy felhúznád magad valami miatt, amit a kapcsolatodban láttál történni, inkább úgy teszel, mintha nem is történt volna meg, és megpróbálod meggyőzni magad, hogy biztos tévedtél. Mégis, a partnered önzetlenségéről és jó szándékairól való meggyőződésed kezd hazugsággá válni, amit már nem hiszel el. November 21-én a Hold-Uránusz tranzitja során már nem fogsz tétlenül nézni, szembe kell nézned ezzel a kérdéssel.

Eleinte, ami igazi vörös zászlónak tűnt, azt próbáltad racionalizálni, hogy ne „érezd” olyan fontosnak, mint amilyen valójában. A helyzet az, hogy ez a probléma sosem szűnt meg. Már egy ideje érezted, hogy valami nincs rendben, és túlságosan féltél kideríteni az igazságot, nehogy az igazság egy ijesztő dolog legyen, ami nagy robbanással és végkifejlettel jár.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 6-án

Nem akarsz szakítani a partnereddel, mégis tudod, hogy nem tudsz együtt élni ezzel a fenyegető „vörös zászlóval”, és úgy érzed, hogy ahhoz, hogy igazságban és szabadságban élhesd az életed, meg kell törnöd a jeget, és egyszerűen el kell mondani a partnerednek, hogy mi jár a fejedben, még akkor is, ha paranoiásnak vagy bizonytalannak tűnsz. Azt is érzed, hogy a partnered attól függ, hogy így érzel-e, hogy ne konfrontálódj vele. Ez manipulatív, és kezded úgy érezni, hogy kijátszanak.

X