Skorpió

Eleinte nem voltál biztos abban, hogy amit a kapcsolatodban észlelsz, az igaz-e, vagy csak a képzeleted járja a legjobban. Azonban 2023. november 21-én valami nagyon felkavaró dolognak leszel szemtanúja, és ez fel fogja bomlasztani az érzéseidet. A partnered furcsán viselkedik, és nem tudod, hogy ez azért van-e, mert bűnös valamiben, vagy csak titkol valamit előled.

Előfordulhat, hogy hirtelen ridegek lesznek veled szemben, holott semmi oka nem lenne rá, hogy így viselkedjenek, és amikor megkérdezed, hogy mi a baj, tagadni fogják, hogy bármi is zavarja őket. Mégis így folytatják, és a Hold hatszögben az Uránusz tranzitja alatt azt fogod tapasztalni, hogy ezt már nem tudod kezelni. Ezek a vörös zászlók kezdenek a veszély jeleivé válni; a teljes igazságra van szükséged, és csakis az igazságra.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 6-án

Ez az a pont, ahol az élet valósággá válik számodra, Skorpió. Ha a tudás könyvét keresed, készülj fel arra, hogy megtalálod, amit keresel. Bár a tudatlanság boldogság, ahogy mondani szokták, a tudás teher, így ha azt tervezed, hogy feltárod a kapcsolatodban felbukkanó vörös zászlók mögött rejlő természetet, akkor tudd: az igazság nem biztos, hogy édes, kedves vagy a te kedvedre való. Előre figyelmeztetve, előre felkészülve. Készülj fel az igazságra, kedves Skorpió.

X