Bika

Ahányszor a Vénusz nagyszerű belépőt tesz, mindig figyelj oda, hiszen ez a bolygó része annak, ami téged, Bika. Bár van egy részed, amelyik egy jó kapcsolat stabilitására vágyik, azt is tudod, hogy nem hagyhatsz figyelmen kívül bizonyos jeleket, amikor megjelennek, és a 2023. június 5-11. közötti héten olyan jelentős pillanatokkal leszel elfoglalva, amelyek azt jelzik, hogy valami nincs rendben.

Párkapcsolatod stabilitási részét nem érzed annyira stabilnak, és a negatív Vénusz-átvonulások támadása alatt egyszerre érzed majd magad ijedtnek és idegesnek. Tudod, hogy nem tudsz így élni, hogy a bizonytalanság érzését nem tudod a végtelenségig elviselni, ezért ahogy a Hold a Halaknál a félút felé húz, te is úgy fogod érezni, mintha valamilyen radikális döntés felé húznának.

Skorpió

A Vénusz Oroszlánban áll, és talán az a benyomásod, hogy mindent kézben tartasz, Skorpió, de még te is tudod, hogy ez egy csúszós lejtő. A szerelmi életedben a dolgok kezdenek kibogozódni. Amiben egykor bízhattál, most furcsának és idegennek tűnik számodra. Valami történik, és te nem vagy biztos benne, hogy közeledni és szembenézni akarsz-e vele, vagy úgy teszel, mintha nem is létezne, mintha az önmagadnak felrótt tudatlanságoddal mindent el tudnál tüntetni.

Mégis, a Vénusz ezen a héten szemben áll a Plútóval, ami nem fog napsütést és fényt hozni a szerelmi és romantikus helyzetekbe. A te esetedben feloldószerként fog hatni; úgy érezheted, hogy minden, aminek megtartásáért olyan keményen megdolgoztál, darabokra hullik … de a legfurcsább az, hogy talán te akarod ezt így. Mélyen legbelül azt akarod, hogy szétessen. Ez az, amit ez a hét tartogat számodra, Skorpió.

Halak

Ezen a héten nagyon keményen próbálsz majd nem tudomást venni a tényekről, és ezeknek a tényeknek köze van a szerelmi életedhez. Van valami, amire nem akarsz ránézni, mert az előhozná azokat az igazságokat, amelyeket eddig próbáltál távol tartani magadtól, pedig ezek jönnek, Halak, és fel kell készülnöd. Ezen a héten egy furcsa, ellentétes irányú Vénusz-akcióval kell szembenézned.

Mégis, ez a Hold Plútóval való együttállásában csúcsosodik ki. Ez sötét, de fele annyira sem lesz sötét, mint amennyire az lesz, köszönhetően annak, hogy a Vénusz a Jupiterrel áll négyszögben, ami felerősíti az összes negatív gondolkodásodat a héten. Bár vannak arra utaló jelek, hogy a szerelmi életedre hatással lesz vagy megszakad, a negatív energia nem korlátozódik a szerelemre és a romantikára. Készülj fel arra, hogy ezen a héten az elmédet használd, Halak, hogy kifinomultabban kerülj ki a bajból.

X