Szűz

Ami megteremtette azt a körülményt, amely lehetővé teszi, hogy megtaláld a lelki társadat, az már jó ideje kovácsolódott. A mai Hold-Vénusz tranzit során hirtelen megérted, hogy miért kellett keresztülmenned mindazon, amin keresztülmentél, hogy megtaláld és megismerd azt a személyt, aki ma előtted áll.

A mai nap olyan valakivel kerülsz kapcsolatba, aki nemcsak megért téged, de úgy tűnik, mintha máris a részed lenne, mintha egész életedben ismerted volna, pedig … még csak most találkoztatok. Ez a rokonsági érzés könnyen romantikává virágzik – azonban itt nem a romantika a cél. Annál inkább romantikává válhat. Amikor nem vársz semmit, többet kapsz, mint amennyit a szíved elbír, és ez fog történni közted és az új „barátod” között. Számíts a váratlanra, kedves Szűz.

Bak

Valahol az elméd mélyén szeretted volna megtalálni azt a különleges személyt „egy nap”. ahogy az életed haladt előre, az ilyen románc esélye egyre kevésbé lett prioritás, inkább egy régi álom, amit elégedetten elengedtél. Június 27-én, a Hold és a Vénusz fényszög tranzitja során találkozol valakivel, aki felébreszt benned valamit, amire eddig csak valamiféle távoli emlékként gondolhattál.

Mintha ez a személy meghallotta volna a hívásodat, pedig már olyan régen elküldted azt a jelzőfényt … hogy lehet ez? Nos, ez megmutatja neked, hogy amit az elméddel teremtesz, az nem megy az éterbe, hogy feloldódjon a semmiben. Amit ma meg fogsz tapasztalni, az a válasz egy évekkel ezelőtt kibocsátott hívásra, és ez a hívás elhozza neked a lélektársad szeretetét. Ez a valóság. Őrültségnek hangzik, de valóságos.

Vízöntő

Ami lehetővé teszi, hogy ma, június 27-én megtaláld és felismerd a lelki társadat, az az, hogy végre „feladtad”. Olyan sok időt töltöttél azzal, hogy arra az egy személyre várj, hogy azon rágódj, gondolkodj, megszállottan azon, hogy mikor fog megtörténni, hogy végül úgy érezted, kiégtél tőle, és úgy döntöttél, hogy egészségesebb lenne, ha egyszerűen … elengednéd. Azzal, hogy elengedted, megmutattad az univerzumnak, hogy nem csak egy szűkölködő üresség vagy, hanem egy önellátó ember, aki képes gondoskodni magáról, akár partnerrel, akár anélkül.

Az univerzum most megjutalmazott téged a Hold-Vénusz tranzit segítségével, hiszen ma van az a nap, amikor találkozol azzal a személlyel, akit a lelki társadnak fogsz hívni. A feltételek adottak: ez a valóság, és ez van, kedves Vízöntő. Nem hanyagoltak el, és nem lökdöstek félre. Csupán az időzítésről volt szó, és mivel a Hold szextilben áll a Vénusszal a te oldaladon, az idő most jött el – jó neked, és sok szerencsét.

X